hétfő , 17 június 2024
Kezdőlap Tippek Mire használhatók a tömbgyertyák?
Tippek

Mire használhatók a tömbgyertyák?

143
tömbgyertya

A lakásunk szépítése, dekorálása mindig egy örömteli elfoglaltság, hiszen ezáltal esztétikusabbá tehetjük a környezetünket. Ez pedig bizonyítottan pozitív hatással van mind a kedvünkre, mind a hangulatunkra, mind pedig közérzetünkre.

Szerencsére ma már számos különböző eszköz áll a rendelkezésünkre a dekoráláshoz, ezek közé tartoznak többek között a tömbgyertyák is, amik nagyon sokféle méretben és színben kaphatóak. Ennek köszönhetően nagyon sokoldalúan, tulajdonképpen a lakásunk bármely pontján fel tudjuk használni őket.

Amennyiben még nem találtuk meg az ízlésünknek megfelelő változatokat, akkor mindenképpen megéri körülnézni a MÖBELIX tömbgyertya kínálatában, itt ugyanis nagyon sokféle árnyalatban elérhető, illetve külön-külön és szettben is megvásárolható.

Most pedig nézzük, miért is annyira hasznosak a tömbgyertyák és milyen dekorációkat készíthetünk a segítségükkel!

Csodás adventi koszorú készülhet belőlük

Hamarosan itt van a karácsony, de előtte még az adventi időszak is lehetőséget ad arra, hogy kidekoráljuk, ünnepi díszekbe öltöztessük az otthonunkat. Ilyenkor régi hagyomány, hogy adventi koszorút teszünk az asztalra vagy az ablakba négy gyertyával, amiket vasárnaponként meggyújtunk – mindig annyit, amennyi hét már eltelt.

Manapság nagyon trendinek számítanak a DIY projektek, és tulajdonképpen nincs is semmi akadálya annak, hogy mi magunk készítsük el a saját adventi koszorúnkat. Ehhez csak egy kis szépérzékre és kézügyességre van szükségünk, na meg persze négy tömbgyertyára.

Tálcára helyezve is nagyon mutatósak

A tömbgyertyákból nemcsak adventi koszorú készülhet, hanem bármilyen más dekoráció is. Nagyon divatosak mostanában a “tálcás” díszek, amiket többnyire az ebédlőasztalon vagy a dohányzóasztalon helyeznek el, de ha van egy komódunk vagy konzolasztalunk a lakásban, azon is szépen mutathatnak.

Ennek a díszítési módnak az a lényege, hogy fogunk egy tálat vagy tálcát, ami készülhet fából, fémből vagy akár kerámiából is, majd tetszés szerint ráhelyezünk különböző dísztárgyakat. És persze a kompozíció megkoronázásaként tömbgyertyákat is használhatunk, amik így nagyon különleges és modern összhatást fognak eredményezni – megéri kipróbálni!

Az otthoni wellness fontos kellékei is lehetnek

Végül, de nem utolsósorban szót kell ejtenünk arról is, hogy a tömbgyertyák a fürdőszobánkban is helyet kaphatnak. Elvégre miért maradna ki a dekorálásból az a helyiség, ahol reggel is és este is sok időt töltünk?

Ha szeretünk elnyújtózni esténként egy kád forró vízben, akkor pedig egyenesen kötelező a gyertyák használata, hiszen a segítségükkel könnyen megteremthetjük a tökéletes környezetet a pihentető relaxációhoz.

Bízunk benne, hogy sikerült átfogó képet adni arról, hogy miért olyan hasznosak a tömbgyertyák, és miért érdemes felhasználni őket az otthonunk szépítéséhez, dekorálásához. Ha pedig már biztosan tudjuk, hogy szükségünk van néhányra, akkor a MÖBELIX webshopjából be tudjuk szerezni őket.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A kis hűtőszekrények előnye: vajon mindenhol hasznukat vehetjük?

Vannak olyan helyzetek, körülmények, amikor vagy nem tehetjük meg, hogy nagyobb hűtőt...

A költöztetés során felmerülő érzelmi és logisztikai kihívások kezelése

A költöztetés egy kihívásokkal teli folyamat. Legyen szó lakossági vagy vállalati költözésről,...

Mitől válik igazán értékessé a gyémánt?

A gyémántot gyakran emlegetik a világ legértékesebb drágakőjeként, amiben van is igazság,...

Keresed az ideális nyári lábbelit? Adunk pár remek tippet!

Végre hivatalosan is itt a nyár, a lenge ruhák és a csinos...