péntek , 12 április 2024
Kezdőlap Tippek Pihenés a csodaszép Karintiában
Tippek

Pihenés a csodaszép Karintiában

276
Hotel OTP Birkenhof Ausztria Karintia

Amikor egy nyaralást tervezünk, legyen az az évnek bármelyik hónapjában, igyekszünk mindig olyan helyszínt választani, amely minden szempontból megfelel igényeinknek. A legtöbben szeretnek olyan helyre utazni, ahol azontúl, hogy a szállodában is tudnak minőségi időt eltölteni, számos látnivaló található, de a természetben is lehet kirándulni.

Változatos turisztikai adottságok

Az alpesi hegyek között megbúvó Hotel OTP Birkenhof**** egyedi csomagajánlatai minden időszakra felejthetetlen kikapcsolódást ígérnek. Közeleg a húsvét, amikor amúgy is négynapos ünneppel számolhatunk. Ha valaki még megtoldja ezt egy-két nap szabadsággal, akkor már egy hetet is eltölthet ezen a meseszép tájon, amely végtelen mennyiségű programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A hotel Bad Kleinkirchheim településen fekszik, amely Karintiában, Ausztria legdélebben fekvő tartományában található. Földrajzi fekvésének köszönhetően itt süt legtöbbször a nap az évben. Ha valaki olyan szerencsés, lehet, hogy pont akkor érkezik, amikor még lehet síelni a gyönyörű alpesi hegyek lankáin és utána megmártózni valamelyik kristálytiszta tóban, mert olyan eltérő is lehet a hőmérséklet a nagy magasságkülönbség hatására.

Akik az aktív kikapcsolódás szerelmesei, számukra végtelen számú programlehetőség kínálkozik. A számos kiránduló-útvonal mellett itt található Európa leghosszabb Flow Trail útvonala a kerékpárosoknak, de egy 18 lyukú golfpálya is található a közelben. A környék érdekessége, hogy a közel 100 km hosszú túraútvonalak bizonyos szakaszainál függőágyakat helyeztek el, hogy ezzel is komfortosabbá tegyék a séta közbeni pihenést.

Húsvéti csomagajánlat

A Birkenhof állandó ajánlatai mellett mindig a szezonnak megfelelő kedvező csomagajánlatokkal is jelentkezik, mint amilyen a közeledő húsvétra összeállított változat. Az ajánlat több, mint egy hétig és minimum 4 éjszaka foglalása esetén érvényes. A szálloda, ahogy a környék legtöbb települése is, gondosan ügyel a hagyományok ápolására, így aki úgy dönt, hogy a húsvéti ünnepeket a Birkenhofban tölti, a tradíciókhoz híven alkalma lesz részt venni számos programban.

Lesz tojáskeresés, el lehet látogatni fáklyás sétával a húsvéti tűzhöz, pizzát is lehet majd sütni és lesz nyusziváró kézműves foglalkozás is, hogy a gyerekek is megtalálják a maguknak való kikapcsolódási formát. Emellett természetesen minden más beltéri és kültéri sportolási lehetőség nyitva áll az érkező vendégek előtt.

Karintia kártyával olcsóbb!

Akik szeretik felfedezni a környező kisebb-nagyobb települések nevezetességeit, azoknak érdemes beszerezni a Karintia kártyát, amely több, mint 120 kedvezményt foglal magába. A kártyával mód nyílik különféle természeti és történelmi helyszíneket is bebarangolni, van, amelyiknél 50% engedményt ad a belépőjegy árából, de jó néhány teljesen ingyenesen látogatható a kiváltott kártyával. A kártyáról bővebb felvilágosítást a szálloda recepciósaitól kaphat, és magát a kártyát is ott vásárolhatja meg.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meglepetések a Forma-1 rajongói számára

Ki ne ismerné a száguldó cirkuszt? Biztosan mindenki hallotta már Michael Schumacher,...

Melyik kerti medence legyen?

Ma már nagyon sokféleképpen élvezhetjük a szabadidőnk értékes perceit. Mikor már egyre...

Könnyen elkészíthető húsvéti ablakdekorációs ötlet

Bár a közelgő húsvéttal kapcsolatban a legfontosabb talán az ünnepi menü, de...

Neked való-e a kínai kopaszkutya?

Szeretnél egy cuki kis ölebet, ami bearanyozza a mindennapjaidat, de kerülnéd az...