péntek , 12 április 2024
Kezdőlap Technológia Biztonságos és hatékony informatikai rendszerek
Technológia

Biztonságos és hatékony informatikai rendszerek

149
integrált vállalatirányítási rendszer d4s erp

Már nincs olyan cég, ahol valamilyen formában ne lenne szükség informatikai támogatásra. Géppark szervizelése, hálózati elérések, adatbiztonság, céges levelezés – mind ide tartozik. Jó esetben, nagyobb vállalkozásoknál rendszergazda végzi ezt a feladatkört. De nem mindenhol éri meg teljes munkaidőben alkalmazni szakembert erre a munkára. Márpedig a legtöbb esetben elkél a számítástechnikai segítség. Mit tehetünk ilyenkor?

Kiszervezhetjük az IT-t egy külsős cégnek, aki távolról és akár a helyszínen is segít. De megoldás lehet, ha az integrált vállalatirányítási rendszer mellé kerül ez a szolgáltatás. Például a D4S ERP mellett erre is lehetőséget kínál.

Informatikai rendszerek üzemeltetése

Ha hatékonyan szeretnénk kezelni a céges folyamatokat, akkor elengedhetetlen, hogy jól és biztonságosan működjön az informatikai rendszerünk. Rendkívül összetett feladatról van szó, amikor informatikai rendszerek üzemeltetéséről beszélünk. Ez a belső és külső információáramlás kulcsa, az adatok tárolásának és áramlásának legfontosabb eleme. Ezért nem lehet és nem is szabad bárkire rábízni a működtetését.

A precízség és a szakértelem mellett elengedhetetlen a folyamatos önképzés is ezen a téren. A gyorsan változó informatika, az AI térhódítása miatt nagyon fontosak a naprakész ismeretek. Mivel a céges biztonság is függ attól, hogy hogyan működik az IT, nem érdemes félvállról venni! Ennek ellenére sok vállalat még most is csak részfeladatnak tekinti, és alacsony büdzsével próbál megoldást találni rá. Ilyen esetben az egyik legjobb lehetőség lehet a kiszervezés, akár egy vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódóan.

Miben segít az IT support?

Azért, hogy szemléletes legyen a példa, nézzük, hogy a D4S milyen informatikai támogatást kínál!

  • Szerverek üzemeltetésében a partnereid tudnak lenni.
  • Segítenek, ha helyszíni szervizelésre, vírusvédelmre van szükség. Kiberbiztonság terén is fordulhatsz hozzájuk.
  • Kérheted a támogatást sérült adathordozók esetében vagy adatmentésnél.
  • Ide tartozik a levelezőrendszer beállítása, üzemeltetése, illetve a lejárt Windows licensz javítása is.
  • Ha esetleg nem tudnátok telepíteni az MS Office csomagot, vagy a rendszeretekben az ERP nem működik, kérheted a segítségüket.
  • Ugyanígy gép vagy operációs rendszer probléma esetén is rendelkezésedre állnak.

Modern ERP és informatika

Egy modern vállalatirányítási szoftver bevezetésének előfeltétele, hogy ne csak legyen, hanem kiválóan működjön az IT “szektor” az adott vállalatnál. A modulok megfelelő használatához, az adathalmazok összegyűjtéséhez, a folyamatok menedzseléséhez, az automatizáláshoz jól kell működnie az informatikának. Kérd szakemberek segítségét, hogy ne legyenek hibák, és gördülékennyé váljon minden ügymenet!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Világrekorder kötélhíd építése Magyarországon

A BME Építőmérnöki és Gépészmérnöki Kara oktatóinak közreműködésével tervezett „Nemzeti összetartozás hídja”...

A leggyakoribb energiatakarékossági tévhitek

A MediaMarkt tesztelte a vásárlói energiatudatosságát, és kiderült, hogy mik a leggyakoribb...

Mérőszámok szerepe az online marketingben

Miért fontos, hogy tisztában légy az online marketing mutatószámokkal? Ha Te vagy...

A tökéletes e-papír notebook

Lépj be a jegyzetelés jövőjébe a Note Air3 sorozattal, ahol az innováció...