szerda , 3 július 2024
Kezdőlap Tippek Keresed az ideális nyári lábbelit? Adunk pár remek tippet!
Tippek

Keresed az ideális nyári lábbelit? Adunk pár remek tippet!

103
nyári lábbeli

Végre hivatalosan is itt a nyár, a lenge ruhák és a csinos szandálok időszaka. Csakhogy hiába szupertrendi a választott lábbeli, ha cserébe borzasztóan kényelmetlen, és néhány órányi viselés után úgy érzed, mintha izzó parázson járnál.

A vásárlás során tehát ne csak a kinézetet, hanem a komfortot is vedd figyelembe, különben lesz egy (újabb) olyan pár szandálod, ami csak a cipősszekrény mélyén porosodik, mert már attól is fizikai fájdalmad lesz, ha csak ránézel.

Tarts velünk és segítünk megtalálni a tökéletes nyári lábbelit, ha pedig szeretnél hozzá egy trendi outfitet is összeállítani, akkor inspirálódj a Bien.hu divat rovatának cikkeiből!

Néhány általános jótanács

Bár manapság az internetről már mindent be lehet szerezni, és annyi gyönyörű cipő található a különféle webshopokban, hogy igazán nehéz ellenállni a csábításnak, de azért mégis érdemes a szemed mellett a többi érzékszervedet is bevonni a folyamatba.

Amikor nyári szandált keresel, érdemes venni a fáradságot és elmenni személyesen az üzletekbe, ahol nemcsak képen látod a kínálatot, hanem fizikai valójában is. Vedd kézbe a kiszemelt darabot, tapintsd meg, hogy milyen az anyaga, nézd meg alaposan az összeillesztéseket. Majd természetesen próbáld is fel! Járkálj benne az üzletben, és közben figyeld meg, hogy milyen érzés a lábadnak.

Érdemes olyan szandálokat választani, amelyek középtalpi támogatással is rendelkeznek, hiszen ezekben stabilabban tudsz járni, és csökken az esélye annak, hogy egy rossz lépés következtében kificamodik a bokád. A talprész lehetőleg legyen párnázott, hogy elnyelje a járás közben ütődéseket.

A platform fazonú változatok nagyon trendiek, de ezek közt kifejezetten sok a “bokatörő” darab, ezért olyat keress, aminek a talpa kevésbé magas és nem is túl merev.

Top 3 ajánlat a nyári szezonra

Nézzünk most néhány konkrét tippet, ami megfelel a fenti feltételeknek

  1. UGG GoldenGlow: Az UGG márkát mindenki ismeri a híres csizmájáról, de azt kevesebben tudják, hogy szandálokat is gyártanak. Ez egy remek, csúszásmentes talppal rendelkező, állítható pántú, extra kényelmes darab.
  2. Amambaih Carmen Flatform: Ha szereted az igényes, egyedi lábbeliket, akkor ez a tökéletes választás számodra. A szandálok mindegyike kézműves munka, feltűnőek, de mégis ízlésesek.
  3. Naturalizer Pearlyn Dress: Ha egy igazi csajos nyári lábbelit keresel, akkor most megtaláltad! A sarka magas, de a tömb kialakításnak köszönhetően stabil, a széles pántok kényelmesen ölelik körbe a lábfejedet, a cuki rózsaszín árnyalat pedig már csak a hab a tortán.

Mindig “avasd fel” az új lábbeliket!

Akár szandált, akár cipőt veszel, fontos, hogy ne egy hajnalig tartó bulira vagy maratoni városnéző túrára húzd fel először. Kell ugyanis egy kis idő, amíg hozzáigazodik a lábformádhoz, így ha első alkalommal máris sokat van rajtad, akkor feltörheti a sarkad.

Vásárlás után naponta rövid időkre húzd fel (akár otthon), sétálgass benne, szoktasd hozzá a lábadat.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A kis hűtőszekrények előnye: vajon mindenhol hasznukat vehetjük?

Vannak olyan helyzetek, körülmények, amikor vagy nem tehetjük meg, hogy nagyobb hűtőt...

Miért lehet hasznos számunkra egy táblagép?

Az elmúlt években megfigyelhettük, hogy a világ hatalmas változáson ment keresztül, aminek...

A költöztetés során felmerülő érzelmi és logisztikai kihívások kezelése

A költöztetés egy kihívásokkal teli folyamat. Legyen szó lakossági vagy vállalati költözésről,...

Mitől válik igazán értékessé a gyémánt?

A gyémántot gyakran emlegetik a világ legértékesebb drágakőjeként, amiben van is igazság,...