szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Süssünk finomságokat modern kemencékben!
Tippek

Süssünk finomságokat modern kemencékben!

206
pizzasütés otthon

A kültéri sütések kiemelt időszaka a nyár, amikor kellemes az idő és hosszúak a nappalok, így jólesik a szabadban tölteni az időt. A korszerű készülékeknek köszönhetően ma már nemcsak egy kertben, hanem egy emeleti teraszon is sokféle finomságot készíthetünk anélkül, hogy a szomszédokat zavarnánk.

A modern készülékeknek köszönhetően változatos finomságokat készíthetünk, bátran próbálkozhatunk mindenki kedvencével, a pizzával is, ugyanis ezek a kemencék mindazt tudják, ami ehhez szükséges. Milyen előnyöket kínálnak, miért válaszd a Grillplaza.hu Alfa Forni kemencéket? Eláruljuk!

Süss tökéletes pizzát otthon!

A világszerte ismert olasz lepény nagyszerű eledel, akárhol is esszük, ha akarjuk igazi street food, gyorssegély ebédre vagy vacsorára a sarki pizzériából, vagy ízletes fogás egy elegáns étteremben.

A pizzáért rajonganak kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, hiszen könnyen fogyasztható, ugyanakkor ízlés és igény szerint változatosan készíthető. Persze aki próbálkozott már vele otthon a konyhai tűzhely sütőjében, az tudja, hogy hiába a tökéletes és autentikus olasz recept, a kiváló alapanyagok, nem sikerül olyanra, mint amit az olasz éttermekben kínálnak.

A siker titka a magas hőfok, amelyre a háztartási tűzhelyek nem képesek, ezért nem lesz tökéletes a végeredmény. Az Alfa Forni pizzasütő kemencék azonban rendelkeznek ezzel a tudással, ráadásul gyorsan, mindössze 10 perc alatt felfűthetőek, és 90 másodperc alatt ropogós pizzát sütnek. Kell ennél több? Ha igen, eláruljuk, hogy még ennél is többre képesek.

Egyedülálló élmény egyszerűen és az otthonodban

A kemencés ételek sokfélék lehetnek, de nemcsak az épített kemencékben készülhetnek, hanem a gyorsan és egyszerűen összeállítható korszerű pizzasütő kemencékben is.

Választhatunk hagyományos fatüzelésű vagy gázzal működtethető és hibrid változatot, valamennyi ugyanazt tudja: gyors begyújtást és precíz hőszabályozást. Ha kevés szabadidővel rendelkezel, de azt maximálisan szeretnéd kihasználni, akkor egy ilyen készülékre van szükséged!

Az olasz kemencék kiemelkedő sütési élményt kínálnak, a szabadalmaztatott technológia révén. Különlegességük a hővisszaverő alj és a rozsdamentes acél kupola, amely lehetővé teszi, az ételek egyenletes sütését.

A változatosság gyönyörködtet

Bármelyik típusát is választod, elégedett leszel, és minden nap ebben akarod majd az ételeket elkészíteni, hiszen ezt a gyorsaságot és kimagasló teljesítményt a konyhai tűzhelyek sem tudják überelni.

Ha a tökéletes pizzát már meguntad, és a házi kenyéren kívül is készítenél valami finomat, süthetsz készíthetsz benne szinte bármit, grill és kemencés ételeket vagy olyan klasszikusokat, mint a töltött káposzta.

A modern kemencék energiatakarékos készülékek, gyorsan felfűthetők, ugyanakkor gyorsan le is hűlnek, a gázüzemű változatok ráadásul használat után azonnal kikapcsolhatók, így nem fogyasztanak többet.

Tapasztald meg a szabadtéri sütés új módját, válaszd a megnyerő formavilágú, egyszerűen használható olasz kemencéket akár mobil változatban is!

 


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás

Néha nem is gondolnánk, hogy apró figyelmetlenségek mekkora gondot, és fejtörést tudnak...

Kőhatású csempék, amikkel kreativitást csempészhetünk az otthonunkba

Az otthonunk igényeink szerint történő kialakítása mindig egy izgalmas projekt, amibe lelkesen...

Ezért jelent kihívást a költöztetés Pest Vármegye területén

A költözés számos kihívással vár bennünket, ami néhány község esetében kiemelt figyelmet...

Teremts otthonos teraszt kényelmes kerti székekkel!

A tavaszi, nyári és kora őszi időszakban egy erkély, terasz vagy kert...