hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Teremts otthonos teraszt kényelmes kerti székekkel!
Tippek

Teremts otthonos teraszt kényelmes kerti székekkel!

181
kerti szék

A tavaszi, nyári és kora őszi időszakban egy erkély, terasz vagy kert aranyat ér, hiszen otthonunk kényelmében, magunkban, családi vagy baráti körben egy könyv, egy pohár ital vagy finom falatok mellett élvezhetjük a jó időt.

A kényelmes kerti székek elengedhetetlen tartozékai a kültereknek, akár pihenésről, akár étkezésről van szó. Kiválasztásuk alkalmával több szempontot kell mérlegelni, hogy az ideális darabokat találjuk meg. Hogy melyek ezek, arról többet is megtudhatsz a jelen cikkből, tarts velünk!

Lakályos teraszok

Használd ki otthonod adottságait, rendezd be a teraszt, a kertet stílusos és funkcionális kerti bútorokkal, hogy a jó idő beköszöntével teljes kényelemben élvezhesd a kint töltött órákat, akár egy szállodában, üdülőhelyen! Válassz a Dublino Home kerti fotel kínálatából ízlésednek és lehetőségeidnek megfelelő modelleket, és varázsold hívogató oázissá a külteret!

Egy-egy kényelmesen, otthonosan berendezett terasz láttán mindenkinek kedve támad saját környezetét is kényelmesen kialakítani, amelyhez megfelelő kerti bútorokra és barátságos kiegészítőkre lesz szükség. Nem könnyű a választás, hiszen óriási a választék, számos gyártó kínálja különféle kialakítású, alapanyagú és minőségű termékeit. Ne csupán az esztétikum alapján dönts, a céljaidnak megfelelő széket válaszd!

Normál magasságú vagy alacsony? Karfás vagy karfa nélküli?

A tökéletes kerti szék kiválasztása körültekintést igényel, nem jó ötlet megvásárolni azt, ami elsőként megtetszik. Elsősorban a rendelkezésre álló hely határozza meg, melyik szék, asztal vagy garnitúra lesz megfelelő, és fér el kényelmesen. Mérd meg tehát a területet, számolva azzal, hogy a székeket mozgatni is kell a leüléshez, az asztalt körül kell tudni járni! Helyszűke esetén, illetve amennyiben a téli tárolást is meg kell oldani, praktikus rakásolható vagy összecsukható darabokat választani.

Étkezőasztal mellé normál magasságú, pihenősarokba, dohányzóasztal mellé alacsonyabb széket érdemes választani. Fontos, hogy a támla magassága is a tevékenységnek megfelelő legyen. A nagyobb kényelem érdekében, ha elegendő hely áll rendelkezésre, karfás kerti székeket ajánlunk.

A mai kor igényeinek megfelelő gondozásmentes anyagok

Sokan választanak még ma is fa alapanyagú kerti bútorokat, hiszen természetes szépsége sokakat elvarázsol, ráadásul megfelelő karbantartás mellett hosszú élettartamot garantál.

Kedveltek a különféle műanyag bútorok, különösen nagy népszerűségnek örvendenek a műrattan garnitúrák, hiszen csak minimális gondoskodást igényelnek, mégis tartósak, tetszetősek. Modern környezetbe kiválóan illenek a szintén gondozásmentes alumínium kültéri bútorok, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a kártevőknek, és nem igényelnek festést, karbantartást.

A sokféle lehetőség közül válaszd az otthonod stílusának és az igényeidnek megfelelő alapanyagú és kialakítású kerti székeket, asztalokat és pihenőágyakat, hogy teljes kényelemben élvezhesd a nyarat!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van

Öltönyök és esküvői ruházat több helyen is elérhető, de egyáltalán nem mindegy,...

Amit a bicikliváltók kapcsán tudni kell

Magyarországon a kilencvenes években kezdtek teret hódítani a mountain bike-ok, amelyek különlegessége...

Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!

A partyszendvics és más könnyen és gyorsan fogyasztható falatok jól jöhetnek minden...