péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Technológia Kényelmi szempontok a jakuzzi választása során
Technológia

Kényelmi szempontok a jakuzzi választása során

80
jakuzzi

Akkor tökéletes a jakuzzi, ha nemcsak funkciók tekintetében nyújt maximális teljesítményt, hanem hozzájárul a kényelemhez is, és elősegíti a teljes ellazulást. Olyan közeget kell biztosítania, ahol megszűnhet a stressz és megkezdődhet a feltöltődés.

A bevezetőben említettek igazak a prémiumkategóriás masszázsmedencék forgalmazásával foglalkozó Caldera Spas masszázsmedencéire.

Körkörös masszázsterápia

A prémium minőséget képviselő jakuzzik esetében minden kialakított pozíció más-más testrész számára nyújt masszázst. Ezáltal azokat a területeket lehet megcélozni, amelyeknek a leginkább szükségük van az átmozgatásra. Amennyiben a cél a körkörös masszázsterápia, tehát az, hogy minden testrész át legyen masszírozva, csupán annyit kell tenni, hogy végig kell haladni az ülőhelyeken. Ezáltal gyakorlatilag a teljes test átmozgatható, minden fontos izomcsoportra kiterjedő masszázsélményben lehet részünk.

Mindez annak köszönhető, hogy a befúvók egy-egy izomcsoportra összpontosítanak ülésről ülésre haladva. Ebbe beleértve a nyakat, a vállat, a hátat, a deréktájat, a combizmokat, a vádlikat és a lábfejeket. Tehát körbehaladva regenerálni lehet az egész testet. Amennyiben nem a körkörös masszázsterápia a cél, ki lehet választani egy adott izomcsoportot is, amelyet alaposan át lehet masszíroztatni. Ennek a lehetőségnek köszönhetően minden egyes alkalommal az igényekhez lehet alakítani a holisztikus hidromasszázs terápiát.

Pihenés vagy masszázs

Többféleképpen lehet használni a jakuzzikat, attól függően, hogy éppen mire van szükség fizikailag és mentálisan. Néha jólesik csak belemerülni a meleg vízbe és relaxálni, máskor viszont egy minden izomcsoportot átmozgató masszázsra van szükség, amellyel ellazíthatóak a görcsös, agyonhajszolt izmok, és fel lehet gyorsítani a regeneráló folyamatokat. Szerencsére a masszázsmedencék mindkét lehetőséget biztosítják, így mindig az egyéni igényektől függ, hogy melyik mellett döntünk.

Állítható az erősség

A hatékonyság érdekében állítani lehet a befúvók erősségét és irányát is. Ennek köszönhetően minden izomcsoport a megfelelő terhelést kapja. Szabadon ki lehet választani, hogy éppen egy könnyed, lazító kezelésre van szükség vagy egy erőteljes alapos masszázsra. A vízsugarakat pontosan arra a területre lehet irányítani, ahol a lehető legnagyobb szükség van a feszültségoldásra. Annak köszönhetően, hogy a masszázsbefúvók iránya és a vízsugarak erőssége állítható, magasságtól és kortól függetlenül teljes mértékben testre szabható a hidroterápia.

Tehát a pezsdítő élményhez hozzájárulnak az ergonomikus ülések, a hidromasszázs, a személyre szabott masszázsélmény és a kézreálló kezelőpanel is. Az ergonomikusan kialakított ülőhelyek lágyan ölelik körbe a testet, tehermentesítik a gerincet, és elősegítik az egyenes testtartást. A kényelmi szempontok között érdemes megemlíteni a kézreálló kezelőpaneleket is, amelyek minden ülőhelyről könnyen elérhetőek a prémium minőséget képviselő masszázsmedencék esetében.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megnyílt a Széchenyi István Egyetem Design Campusának első budapesti kiállítása

A Budapest Design Week a hazai designszakma összes területét bemutató, nemzetközi jelentőségű...

Ízorgia és új stílus a Candytől a Casa Pomo D’oróban

Gianni Annonival közös Pasta Workshopon indította el a Candy Hoover Hungary Kft....

Valóban csak az elektromos autókon múlna a fenntartható közlekedés?

Még mindig státusszimbólum a céges autó, és ez nem segíti a környezetvédelmet...

Tudjon meg többet a 2023. évi kémiai biztonsági felmérésről

Manapság mindenütt vegyi anyagokba botlunk, emiatt nem is meglepő az EU célja,...