péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Profi eredmények műköröm zselék felhasználásával
Tippek

Profi eredmények műköröm zselék felhasználásával

28
műköröm zselék

A makulátlan megjelenéshez elengedhetetlenek az ápolt kezek. Ha szeretnénk tartós körmökre szert tenni, szívesen mutatnánk meg a stílusunkat a kezeinken keresztül is, és tündökölnénk hónapról hónapra más és más manikűrrel, érdemes a műköröm viselése mellett letenni a voksunkat.

A műköröm zselék – amelyek segítségével kifogástalan körmökre tehetünk szert – igen nagy népszerűséget szereztek az utóbbi években, közkedveltségük pedig azóta is tart. Ismerkedjünk most meg velük közelebbről!

Ezért előnyösek a műköröm zselék

A Nail4U webshopjában sokak számára elérhetővé tette a Silcare, Base One, Affinity Ice Cover márkákat a professzionális műkörömépítők és a hobbi körömszépítők számára is. Könnyen alkalmazhatóak és számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, így széles körben használják őket.

A zseléket alkotó, a mézzel megegyező sűrűségű anyag szagtalan és nagyon rugalmas. A műköröm zselével épített körmök természetes hatásúak és viselésük rendkívül kényelmes. Szinte észre sem venni, hogy idegen anyag van a kezeinken. Nem okoznak problémát vagy kellemetlenséget a hétköznapi tevékenységek vagy a házimunka elvégzése során sem. Könnyű velük dolgozni és egyszerűen formázhatóak, az anyag pedig az UV-lámpa alatt köt meg. Ezek a jellemzők is indokolják, hogy miért szeretik olyan sokan a műköröm zseléket.

Alapanyagok széles választékban

Ma már számos olyan márka elérhető, amelyek mind professzionális, mind pedig otthoni használatra alkalmasak. A zselék kiváló minősége garantált, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Általában külön jelzik, ha egy termékcsalád kezdők számára is megfelelő. Némi gyakorlattal azonban azok is használhatják a professzionális termékeket, akik otthoni körülmények között készítik el a saját körmüket.

A zselék közül több szempont szerint is lehet választani. Dönthetünk például aszerint, hogy mennyire tapad a termék vagy mennyire sűrű. A nagyon sűrű, jól terülő termékek kifejezetten ajánlottak kezdőknek is. Egyes típusok arra is módot kínálnak, hogy egyszerre több köröm készüljön el, és csak azt követően kelljen lámpázni. Ezzel nagyban felgyorsítható a körömépítés folyamata.

Az érzékeny körmök is megérdemlik a törődést

Abban az esetben sem kell lemondanunk a műköröm viselésének lehetőségéről, ha kifejezetten érzékeny körmökkel rendelkezünk. Léteznek ugyanis direkt a problémás körmökre tervezett változatok, amelyek sav- és HEMA-mentesek. Ezek használatával még a legérzékenyebbek sem tapasztalhatnak kellemetlenségeket.

Műköröm zselék számos színben, formában és kiszerelésben kaphatóak, így minden profi és amatőr körmös megtalálhatja a számára legideálisabb termékeket. A zselék könnyen használhatóak, egyszerűen elsajátítható az alkalmazásuk, ráadásul széles körben teszik lehetővé az alkotást. Így szinte csak a fantázia szabhat határt annak, hogy milyen körmök készülnek el egy-egy építés során.

 


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Kényelmetlen és fájdalmas sok készülékkel ingázni

A HONOR legújabb, a HONOR Magic V3 megjelenése alkalmából megrendelt kutatásából kiderül,...

A kert fényei is lehetnek különlegesek és hosszú életűek!

Sokszor úgy érezzük, hogy kár már költeni a kerti világításra, hiszen olyan...

Megéri süllyeszteni a jakuzzit, vagy maradjunk a hagyományos modellnél?

A masszázsmedence számos pozitív hatást tud nyújtani nekünk, ha rendszeresen, napi szinten...

Mire van szüksége egy kezdő horgásznak?

Kezdő horgászként nem feltétlenül vagyunk tisztában azzal, hogy pontosan milyen felszerelés az,...