szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Technológia Megérkezett a Boox Palma, a legújabb mobil e-papír készülék
Technológia

Megérkezett a Boox Palma, a legújabb mobil e-papír készülék

1.1k
boox palma

A Boox bemutatta a legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így könnyedén magaddal viheted bárhová, hiszen elfér akár a zsebedben is.

Komfortos olvasás és kiváló teljesítmény

A 6,13 hüvelykes e-papír képernyő E Ink Carta 1200 érintőképernyős technológiával rendelkezik, amely a papír érzetét kelti, így természetes olvasási élményt nyújt. A nagy, 300 PPI-s felbontásnak köszönhetően a szavak élesebben és nagy kontraszttal jelennek meg, ami a szemek számára gyengédebb vizuális élményt eredményez és csökkenti azok megerőltetését. Az állítható kéttónusú elülső lámpák könnyed olvasást biztosítanak éjjel-nappal, a tükröződésmentes, papírszerű kijelző pedig kényelmes olvasást tesz lehetővé bármilyen fényviszonyok között.

Ezenkívül ultrasima teljesítményt integráltuk a jellegzetes BOOX Super Refresh technológiát kihasználva, amelyet egy fejlett Qualcomm nyolcmagos CPU működtet. Ez az eszközt négy frissítési móddal ruházza fel, amelyek valóban zökkenőmentes felhasználói élményt tesznek lehetővé különféle feladatok során, beleértve az olvasást, a webböngészést és az alkalmazások használatát egyaránt.

Zsebméretű és erőteljes kialakítás

A Palma Android 11 operációs rendszert használja és teljes mértékben kompatibilis a Google Play Áruházzal. Ezzel hozzáférést biztosít az alkalmazások széles választékához, amelyek kényelmesen letölthetők közvetlenül a készülékre. Legyen szó Gmailről, WhatsApp-ról vagy bármely tetszőleges alkalmazásról, könnyen telepítheted és megnyithatod őket a Palmán.

Könnyű szerkezetének és kompakt, 6,13 hüvelykes telefonméretű kialakításának köszönhetően a készüléket akár a zsebedben is magaddal viheted. Hátsó borításának textúrája a papír természetes redőit utánozza, míg az elegáns, lekerekített élek kényelmes fogást biztosítanak, tökéletesen illeszkedve a tenyeredbe. Továbbá a vízlepergető kialakítás védelmet nyújt a vízcseppek ellen. Az oldalán található testreszabható gomb lehetővé teszi, hogy személyre szabhasd a készüléket a gyors feladatokhoz, például képernyőképek készítéséhez vagy lapozáshoz. A hátlapon található LED-vakuval ellátott 16 MP-es kamera pedig biztosítja a papíralapú dokumentumok egyszerű konvertálását digitális szöveggé.

Átfogó könyvtár karnyújtásnyira

A 6 GB RAM + 128 GB ROM konfigurációval és a bővíthető microSD-bővítőhellyel a Palma bőséges tárhelyet kínál teljes e-könyv gyűjteményednek. 24 népszerű formátumot támogat, köztük az EPUB-ot, a MOBI-t, a TXT-t, a CBR-t és még sok mást, így élvezheted a zökkenőmentes olvasást. Ezenkívül a harmadik féltől származó felhőalapú tárolási szolgáltatások is integrálhatók, mint például a Google Drive, a Dropbox és a OneDrive, így kényelmes hozzáférést biztosít a fájlokhoz online.

Figyelmes olvasás, tudatos élet

A Palma amellett, hogy egy szuper hordozható e-book olvasó, az egészséges életmódot is hirdeti a zavaró digitális tényezők minimalizálásával. A felhasználók választhatnak, hogy többet szeretnének-e kapcsolatba lépni barátaikkal és családtagjaikkal úgy, hogy megszakítják az internetkapcsolatot, vagy inkább a teljes internet-hozzáférést részesítik előnyben, ha újra csatlakoznak a WiFi-re.

Ez arra ösztönöz, hogy figyelj a digitális szokásaidra és tarts szünetet, hogy kapcsolatban maradj a való világgal. A fókusz és a produktivitás tovább javítható a zavaró tényezők korlátozásával a digitális eszközön.

A Palma már elérhető a hivatalos BOOX Shopban.

További információért, kérjük, látogass el az alábbi oldalakra:


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Mesterséges intelligenciára alapulhat a következő generációs ügyfélszolgálat

A Toyota Németországban már több, mint 1 éve teszteli az ügyfeleknek nyújtott...

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is...

Világrekorder kötélhíd építése Magyarországon

A BME Építőmérnöki és Gépészmérnöki Kara oktatóinak közreműködésével tervezett „Nemzeti összetartozás hídja”...

Hálózati diagnosztika a felhőben. Kihívások és megoldások

A felhőtechnológia térnyerése új kihívások elé állítja a hálózati diagnosztikát, amelyek megoldásához...