hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Tanácsok speciális segédeszköz vásárlásához
Tippek

Tanácsok speciális segédeszköz vásárlásához

98
intim speciális segédeszköz

Minden párkapcsolatban, különösen a sok éve együtt élő párok esetében, eljön egyszer az a pont, hogy a lángoló szerelem már a múlté, helyette csak a megszokás van. Ennek ellenére mindkét fél vágyik valami érdekesre, izgatóra, ami új színt vihet az intim együttlétekbe.

Egy-egy pillanatra felmerül a fejükben például a szexi beöltözős szerepjáték gondolata, de általában hamar el is vetik, mivel félnek attól, hogy a pár másik tagja ítélkezően fogadja, vagy butaságnak tartja majd. Pedig ez nem egy nem ördögtől való dolog, nincs miért tartani tőle. Persze megvan az esély arra, hogy az esetünkben nem fog működni, de ez még nem ok arra, hogy ne álljunk hozzá nyitottan.

Ugyanez a helyzet a szexuális segédeszközök használatával kapcsolatban is, amelyekből a szexshopok igazán széles kínálattal várják a vásárlóikat, a szemérmesebbek pedig online is rendelhetnek. A Szexaruhaz.hu Szexshopnál például számos vibrátor és olyan szexjátékszerek közül válogathatunk, mint a kéj- és a gésagolyó vagy a vibrációs tojás.

No, de mégis hogyan tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet?

Az egyik legfontosabb tényező talán az, hogy mennyire számítunk tapasztaltnak a szexjátékok használata területén. Hiába vagyunk ugyanis nyitottak a felfedezésekre, ha még csak most ismerkedünk ezzel a világgal, akkor egy nagy és zajos játékszer könnyedén elveheti a kedvünket a további kísérletezéstől.

Ebben az esetben érdemes inkább egy egyszerű elemes vagy akkumulátoros vibrátorhoz, esetleg egy kifejezetten a csikló izgatására kitalált eszközhöz nyúlnunk, amely már egészen apró méretekben is kapható.

Miután szereztünk némi gyakorlatot, továbbléphetünk a következő szintre!

Ez első körben a többfunkciós klasszikus vibrátorok használatát jelenti, amelyeken állítható a sebesség, így lehetőségünk nyílik kikísérletezni, hogy melyik is a tökéletes beállítás a számunkra.

Amennyiben pedig még ezután is szükségünk van további impulzusra, akkor a klitoriszkaros vibrátor illik hozzánk a legjobban, amely egy, a G-pontot és a csiklót egyszerre izgató multifunkcionális eszköz.

A párunkkal való intim együttlét során pedig érdemes kipróbálni az intim masszírozót, ami biztosan mindkét felet beindítja majd, mivel ez az erotikus masszázshoz használt eszköz a férfiak és a nők számára egyaránt ideális.

Ne csak az árat figyeljük!

A fentebb leírtakon túl a vásárlás során érdemes még odafigyelni arra, hogy ne csak az árakat figyeljük, mert az nem mindig a minőségről árulkodik! Nem egy olyan online beszámolót olvashattunk már, hogy egy olcsó darab ugyanazt az élményt nyújtotta, mint a luxuskategóriában lévő.

A végső tanácsunk tehát: csak akkor válasszunk egy kategórián belül drágább darabokat, ha már biztosra tudjuk, hogy az lesz a kedvenc!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...