hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Neked mi a legtitkosabb vágyad?
Tippek

Neked mi a legtitkosabb vágyad?

155
vágyaim

Persze nem kell erre hangosan felelni, hiszen az ilyen típusú vágyakat legtöbbször még saját magunk előtt sem szívesen ismerjük be. Talán azért, mert kicsit szégyelljük, mert nem hétköznapi, nem mindennapi. Ugyanakkor jó, ha emlékezteted magad arra, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek pajzán titkos vágyai vannak. Mindenkinek van ilyen, csak senki sem beszél róla.

Ellenben van, aki nem fosztja meg magát az élménytől, és valóra váltja azt, amit igazán szeretne. Tartozz te is közéjük, mert hidd el, sokkal rosszabb, ha a nem megélt álmok gyötörnek nap mint nap.

Mindenre van megoldás

Ha minden nap felmerül benned, hogy “Vágyaim netovábbja, hogy kipróbáljam, milyen, amikor a prosztatámat izgatják!”, akkor bizony a Vágyaim.hu prosztataizgatói között lesz érdemes keresgélni.

Talán ez az egyik olyan terület, amiről szinte egyetlen férfi sem mer igazán nyilatkozni, és a téma tabusításával csak még nehezebb lesz legyőzni a gátakat. Nem, nem leszel attól sem perverz, sem homoszexuális, ha az élvezetnek erre a formájára vágysz.

Egyrészt nem csoda, hogy szeretnél kipróbálni valami újat, hiszen a prosztata izgatásáról ódákat zengenek, másrészt pedig ki ne vágyna valami extrémebb dologra?

Mivel tele van idegvégződésekkel ez a testrész, ezért sokkal intenzívebb orgazmust élhetsz meg akkor, ha egy vibrátorral ezt a részt izgatod akár saját magadnak, akár a párod csinálja neked.

Néhány alapszabály

Ha partnerrel csinálod, akkor mindenképpen érdemes a nyílt és őszinte kommunikáció mellett dönteni, így egészen biztosan azt kapod majd, amit elvársz.

Persze hasonlóan fontos az is, hogy elolvasd az eszköz használati utasítását, hiszen ha nem megfelelően alkalmazod, akkor akár fertőzés, betegség vagy sérülés is lehet a vége.

Fontos, hogy mindenképpen használj síkosítót, így elkerülheted a kellemetlen súrlódást, illetve saját magadnak kell kitapasztalni, hogy melyik pózban leled majd a legtöbb örömödet ezekben a játékszerekben. Mivel minden vibrátor más, ezért érdemes mindegyiket alaposan megnézni, hogy valóban jót válassz: a vibráció vagy a pulzáció legyen az, amelyik még erőteljesebb orgazmushoz juttat?

Merj tenni az álmaidért!

Sokan félnek bevallani még saját maguknak is, hogy ilyenre vágynak, azonban a kimondatlan szavak szépen lassan rátelepszenek az emberre, és kihatnak a teljes életére.

Ha te szeretnéd ezt elkerülni, akkor bátran nézz körül a Vágyaim.hu kínálatában, és szerezd be a számodra szimpatikus prosztataizgatót.

Ne aggódj, teljesen diszkréten érkezik a csomagolás, így senki sem fogja tudni, milyen örömök várnak rád. Próbáld ki először egymagad, ha pedig bevált, kezdj el beszélni róla a társadnak. Persze lényeges, hogy semmit sem szabad erőltetni, mindent szabad akaratból és konszenzusos alapon tegyetek, akkor biztosan mindkét fél maximális szinten élvezni fogja az együttléteket!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...