hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Még mindig népszerű a limuzinbérlés a legénybúcsúra
Tippek

Még mindig népszerű a limuzinbérlés a legénybúcsúra

215
limuzin bérlés legénybúcsúra

Abban az esetben, ha jelenleg a legénybúcsúnk szervezésében vagyunk elmerülve, akkor mindenképpen érdemes megfontolni a limuzin bérlését, mivel egy ilyen szuper járgány nagyban emelheti az esemény fényét.

Kiállni a tetőablakba, világgá kürtölni, hogy hozzámegyünk életünk szerelméhez, koccintani pezsgővel a hátsó ülésen, és élvezni a minden irányból szóló zenét – kell ennél több egy emlékezetes bachelor partyhoz? Szerintünk sem.

Ahhoz viszont, hogy minden flottul menjen, fontos, hogy a kölcsönzés során az alábbi három dologra odafigyeljünk.

Kérjünk referenciákat!

Ha egy megbízható és tapasztalt céggel van dolgunk, akkor a weboldalukon biztosan találni fogunk majd a korábbi bérlésekről fotókat, videókat illetve pozitív visszajelzéseket, amelyek egytől egyig arról tanúskodnak, hogy tényleg azt adta a vállalkozás, amit megígért.

Ilyen például a VIP Limuzin is, amely rengeteg elégedett vásárlóval rendelkezik. Mind a Facebook oldalukon, mind pedig a Google-ban 5/5-ös értékelésük van, és mindezt több száz visszajelzés után is képesek tartani.

Nézzük meg a választékot!

Ha azt szeretnénk, hogy tökéletes este legyen, akkor meg kell találni ahhoz a tökéletes limuzint is. Erre azonban egy olyan cég esetében, amely csupán egy-két autóval rendelkezik, elég csekély sanszunk van.

A VIP Limuzinnál viszont négy limó is rendelkezésre áll, amelyek kapacitása kilenctől tizenöt főig terjed. Egy ilyen választékból már sokkal esélyesebb megtalálni azt az autót, amelyet mindig is elképzeltünk magunknak. Nézzük meg a Lincoln gépjárművet, garantáltan nem fogunk csalódni!

Nézzük meg az extrákat!

Egy limuzinnal szemben manapság már elvárásnak számít, hogy a bőrülésektől kezdve, a Hi-fi berendezésen át a hangulatvilágításig, a luxus összes részletével rendelkezzen. Ezek az extrák ugyanis emelik az alkalom fényét.

Természetesen vannak külön kérhető extrák is, mint amilyen például egy rendszámtábla vagy sztriptíztáncos, ezek azonban mindig előzetes egyeztetést igényelnek. De egyébként a legtöbb bérléssel foglalkozó cég egyáltalán nem zárkózik el az ilyen kérések elől, így mindenképpen érdemes lehet rákérdezni.

Végül beszéljünk arról, hogy milyen árakra számíthatunk?

A bérleti díj a legtöbb szolgáltatónál autó szerint van meghatározva. Ha Budapest területén szeretnénk igénybe venni egy órára egy nyolc-kilenc fős limuzint, akkor körülbelül a cikk megírásakor 30 ezer forinttal kell számolnunk. A nagyobb kapacitású autók esetében pedig 40-60 ezer forint körüli összeget kell fizetnünk.

Természetesen vidékre is van lehetőség kiállni, ebben az esetben viszont a szolgáltatók 300-500 Ft közötti kilóméterdíjat szoktak felszámolni még pluszba.

De egyébként bizonyos cégeknél szoktak lenni különböző akciók, valamint vannak, akik a további kibérelt órákra például jelentős kedvezményt adnak. Aki szemfüles tehát, nagyon sokat spórolhat.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...