szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Gazdaság Biztonság és kényelem – Ezt nyújtja az első osztályú munkaruházat
Gazdaság

Biztonság és kényelem – Ezt nyújtja az első osztályú munkaruházat

175
munkaruha munkaruházat

Válasszon a munkakörülményeknek, lehetséges kockázatoknak megfelelő minőségi munkaruházatot, biztosítson maximális védelmet, kényelmet és igényes megjelenést a munkavállalók számára a munkahelyeken!

Az optimális védelem, a szükséges védelmi szintnek megfelelő munkaruházat kiválasztása érdekében végeztesse el a munkakörök kockázatértékelését munkavédelmi szakemberek bevonásával! Emellett vegye figyelembe a dolgozók véleményét is a viselési komfort kérdésében, ugyanis a kényelmes munkaruha hatékonyabb munkát, nagyobb munkakedvet eredményezhet.

Lássa el munkavállalóit az Épkézláb Munkaruha jól láthatósági ruházat és egyéb munkaruha kínálatából kimagasló minőséget és megbízhatóságot képviselő Portwest termékekkel! Milyen szempontokat mérlegeljen a választásnál?

Találja meg a legjobbat!

Manapság a munkaruházatok széles választékából, számtalan üzlet kínálatából választhatunk igényeink és pénztárcánk függvényében. Ezeknek a ruhadaraboknak a rendeltetése elsődlegesen a munkavállalók testi épségének védelme, de az általuk biztosított kényelem sem elhanyagolható. Az olcsó húsnak híg a leve elvet követve ne az ár legyen az egyetlen döntő szempont, mérlegelje a termékek minőségét, tartósságát is, ugyanis jelentős különbségek lehetnek az egyes termékek között! A Portwest termékei, legyenek azok egyszer használatos vagy rendszeres viseletre szánt munkavédelmi ruházatok vagy egyéb termékek, védőeszközök, megbízható és ár-érték arányban is kitűnő választást jelentenek.

Az innovatív anyagok, az igényes kidolgozás, a divatos színek és megjelenés révén szabadidős és sporttevékenységek végzéséhez is ideális viseletet nyújtanak.

Védelem különféle hatások ellen

Minden esetben a kockázatelemzés során megállapított védelmi szintnek megfelelő munkaruházatot szükséges vásárolni és viselni, ugyanis azok között lényeges különbségek lehetnek.

Egyes speciális védőruházatok a gyártott termékeket, a berendezéseket vagy a munkavállalók saját ruházatát védik a szennyeződésektől, míg más típusúak a testi épséget fenyegető mechanikai, kémiai és biológiai hatásoktól óvják a dolgozókat.

A szabványok írják le az egyes védelmi szintek jellemzőit, így ha nincs tisztában azzal, milyen ruházatra van szüksége, érdemes utánanéznie a jelölések jelentésének.

Milyen a színvonalas, igényes munkaruházat?

A minőségi munkaruha nem csak optimális védelmet nyújt, de komfortos is, nagy fokú mozgásszabadságot, jó szellőzést biztosít, valamint minden részletében tartós, strapabíró anyagokból készül. Az innovatív anyagok mellett az illesztések, záródások, megerősítések is magas minőségűek, praktikusak.

A megbízható gyártók, így a Portwest termékei is igényes kivitelük, divatos megjelenésük révén könnyen felismerhetőek, és nemcsak a munkahelyeken, de utcai és szabadidős viseletként is nagyszerűek lehetnek.

Az egységes megjelenés, a munkaruházat színvonala a vállalkozást is minősíti, így a munkáltatóknak érdemes áldozni rá.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Automatizált személyi testőrt minden adat mellé

„Azok a vállalatok lesznek a legsikeresebbek, amelyek a legjobban kezelik a felhasználók...

Lassul a cégek digitális átállása

Kivárás és forráshiány akadályozza a vállalati innovációt A nem túl rózsás gazdasági...

Akár szabadnapot is „vehetnek” a Schneider Electric munkatársai

Tovább bővült a Schneider Electric által a munkatársak elismerésére létrehozott Step UP...

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...