szombat , 20 július 2024
Kezdőlap Egészség Miért válasszunk műanyag higiéniai adagolót?
Egészség

Miért válasszunk műanyag higiéniai adagolót?

196
műanyag higiéniai adagolók

A műanyag higiéniai adagolók népszerűsége töretlen, mely köszönhető a kiváló ár/érték arányuknak, valamint annak is, hogy mind céges, mind intézményi felhasználás során nagyszerű költségcsökkentő megoldásként szolgálnak. Lássuk, hogy miért is érdemes ezeket az eszközöket választani!

Milyen típusú műanyag higiéniai adagolók vannak?

Ha átnézzük az Alpha-Dent-Higiénia Kft. műanyag higiéniai adagolóit, láthatjuk, mennyi különböző típus található ezen gyűjtőnév alatt. A tartalmuk szerint vannak toalettpapírt tartalmazók, melyből tekercses és hajtogatott papírt befogadni képes változat is van. Emellett a kéztörlő adagolókból is van ugyanez a két altípus. Továbbá ott vannak még a kozmetikai kendőknek való változatok is.

Mindezek mellett az utóbbi években nagyon népszerűvé váltak a folyékony szappant vagy kézfertőtlenítő szert tartalmazó és adagoló változatok. Utóbbi esetén habosítós vagy anélküli is kapható. A 2020-ban berobbant Covid-19 világjárvány óta pedig az egyik legkeresettebbek a fertőtlenítő spray-t tartalmazó műanyag higiéniai adagolók.

Hol használhatóak a műanyag higiéniai adagolók?

Minden olyan helyen, ahol sokan megfordulnak, ahol nagyobb forgalmat kell kiszolgálni. Ez lehet, hogy egy intézmény, egy bevásárlóközpont, étterem, szálloda, strand vagy valamilyen vendéglátó egység. Emellett kiválóan helytállnak cégeknél is, bármilyen területen is tevékenykednek. Ahol többen használják a mosdókat, ott bizonyára szükség lehet egy (vagy több) ilyen adagolóra.

A műanyag higiéniai adagolók költséghatékony megoldást jelentenek

Csökkenthetőek a segítségükkel a higiéniai kiadások, melynek oka maga az adagolás.

Amikor csak úgy kihelyezünk például egy adag papír kéztörlőt, akkor abból garantáltan nem egy darabot fognak elvenni egyszerre, hanem többet. Azaz sokkal pazarlóbban fogják használni a rendelkezésre álló papírmennyiséget, mintha megvennénk egy adagolót, ami aztán szabályozná a hozzáférést. Ha nem teszünk ellene, akkor nemcsak túl magas költségeink lesznek, de a környezetünkre is terhelőbb hatással leszünk!

A műanyag folyékonyszappan-adagolók szintén megfelelően képesek szabályozni a felhasznált mennyiséget, mely így optimálissá válik. Mindezeken felül van belőlük olyan típus is, mely habosítással dolgozik, ami további csökkentést jelent a felhasznált mennyiséget illetően, azaz költséghatékonyabb lesz az üzemeltetése! Nagy potenciált rejtegetnek magukban ezek a gépek!

Szenzoros adagolók: a higiénikus megoldás!

A piacon jelen lévő típusok közül ez a leghigiénikusabb. Modern design jellemzi őket, melyet a vendégek vagy látogatók (attól függ, hogy hol használják őket) is értékelni fognak.

Bármilyen műanyag higiéniai adagolóra esik is a választás, garantáltan faragni fog a korábbi költségeken!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tigrisszúnyogok és veszélyes kórokozók: reális-e egy járvány kirobbanása?

Habár a hazánkban megjelent ázsiai tigrisszúnyogot cikkek tucatjai állítják be „halálos veszélyt”...

Nővérhívó rendszer kiépítésével támogatta a Hankook a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházat

Dolgozói kezdeményezésre támogatta a Hankook Tire Magyarország Kft. a nővérhívó rendszer kiépítését...

A munkahelyek kialakítása hat a mentális egészségre

A munkahelyi környezet mentális egészségre gyakorolt hatása rendkívül fontos tényező. A Skanska...

Tények és tévhitek a kullancs helyes eltávolításáról

A kullancsok csaknem háromszáz betegséget terjesztenek, ám ezek közül az emberre csak...