szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Tippek A papírtálca számtalan vendéglátóipari kérdésre megoldást kínál
Tippek

A papírtálca számtalan vendéglátóipari kérdésre megoldást kínál

185
papírtálca

A papírtálca egy olyan klasszikus csomagolóanyag, amit széleskörűen fel lehet használni, akár helyben történő fogyasztás során, akár pedig elviteles csomagolás esetében. Vannak olyan helyzetek, amikor optimális a használata, ráadásul nem szabad elmenni amellett a tény mellett sem, hogy mivel papírból készült, így környezettudatos megoldást biztosít a vásárló számára.

Az eldobható tányérok és tálcák tökéletesek a vendéglátóhelyek csomagolási kérdéseire

Az indepack.hu kínálatában megtalálható papírtálca, valamint a papírból és más környezetbarát alapanyagból készült tányérok lehetővé teszik azt, hogy a vendég az étellel nyugodtan elsétáljon, majd pedig annak elfogyasztása után a csomagolóanyagot egyszerűen a kukába dobja. A környezetbarát csomagolás ráadásul nem szennyezi a környezetet, hiszen lebomlik és komposztálható, valamint előállítása is gazdaságos és környezetkímélő.

Az ökocsomagolás beszerzése

A környezetbarát alapanyagok, mint a papír, a cukornád vagy a PLA nem terhelik meg a Földünket, a belőlük készült csomagolóanyagok pedig használat után elbomlanak. Nagyon sokféle méretben, alakban és kialakításban megvásárolhatók, így beszerezhetünk tányérokat, tálcákat, street food csomagolásokat, papírcsónakokat, amelyekben számtalan étel tálalható.

A papírtálcára nagyon sokféle étel tehető

A klasszikus papírtálcán többféle ételt is szervírozhatunk. Ideális az egy darabból álló ételek számára, ilyen például a zsíros kenyér, a pizzaszelet vagy olyan édességek, mint a gofri, a rétes vagy bármilyen más street food.

A különlegesebb alakú, illetve a peremmel ellátott tálcák már arra is alkalmasak, hogy darabos ételeket tegyünk beléjük, például minifánkot, sült burgonyát, egyéb finomságokat.

A hot-dog vagy a hamburger számára is találhatunk specifikus tálcákat, amelyekkel egyszerűvé válik a tálalás.

A papírtálca felhasználásának csak a fantáziád szabhat határt!

A sütemények nagyon könnyen összenyomódnak, azonban olyan csomagolást kell találni a számukra, amely gazdaságos, még akkor is, ha csak néhány szeletet kér a vásárló. A papírtálca ebben az esetben is tökéletes, hiszen stabilan tartja az érzékeny szeleteket, ha pedig csomagolópapírral körbecsomagolod, akkor könnyen szállíthatóvá válik.

Remekül tálalható papírtálcán a hagyományos vagy az amerikai fánk, amely ínycsiklandó kinézetével a vevők kedvencévé válik, ráadásul a tálcán nagyon könnyen el is fogyasztható, de tehetsz a tálcára szendvicseket, süteményt, pogácsát is.

Egyedi méretű és alakú papírtálcák

A hagyományos, téglalap alakú termékek mellett, melyek szintén többféle nagyságban beszerezhetők, speciális alakú papírtálcával is találkozhatsz, mely lehetővé teszi olyan ételek szervírozását is, mint a palacsinta, a sült hal vagy a melegszendvics, hiszen ezekben az esetekben vékony és hosszú alakra lesz szükséged. De vásárolhatsz akár kör alakú vagy pizzaszelet alakú terméket is, ezzel pedig megkönnyíted az étel szállítását és elfogyasztását.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Meglepetések a Forma-1 rajongói számára

Ki ne ismerné a száguldó cirkuszt? Biztosan mindenki hallotta már Michael Schumacher,...

Melyik kerti medence legyen?

Ma már nagyon sokféleképpen élvezhetjük a szabadidőnk értékes perceit. Mikor már egyre...

Könnyen elkészíthető húsvéti ablakdekorációs ötlet

Bár a közelgő húsvéttal kapcsolatban a legfontosabb talán az ünnepi menü, de...

Neked való-e a kínai kopaszkutya?

Szeretnél egy cuki kis ölebet, ami bearanyozza a mindennapjaidat, de kerülnéd az...