csütörtök , 9 május 2024
Kezdőlap Tippek Diszkréció mindenek felett a szexjátékszer rendelése során!
Tippek

Diszkréció mindenek felett a szexjátékszer rendelése során!

43
vibrátor padlizsan.hu webáruház

Manapság a szexuális játékszerek piaca virágzik. Habár a téma még mindig tabunak számít, és senki sem vallja be szívesen, hogy rendelkezik huncut játékszerekkel, azonban a webáruházakhoz érkező rendelések épp azt bizonyítják, hogy ezekre a termékekre nagy a kereslet.

A Padlizsán.hu kínálatában lévő vibrátorok, dildók és egyéb játékszerek nagy népszerűségnek örvendenek. Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy beszerzel egy örömszerzőt, annak semmi akadálya. De, vajon milyen formában fogjuk kézhez kapni rendelést? Könnyen felmerülhet bennünk ez a kérdés. Az alábbiakban erre válaszolunk.

Látszani fog, hogy mit kapok?

Különösen a nőket feszélyezi ez a kérdés, de a férfiak is gyakran nyugtalankodnak miatta. Elvégre elég kellemetlen lenne, ha a futár kaján vigyorral az arcán nyújtaná át a csomagot, nagyot kacsintva, hogy szívesen segít kipróbálni a játékszert, ha szeretnénk. Ha a csomag a munkahelyre érkezik, és a kollégák látják a csomagot, illetve rájönnek mi van benne, az még kellemetlenebb lehet, és könnyen azon gondolkodhatunk, hogy ideje lenne felmondani.

Nos, a Padlizsán.hu webáruházban a diszkréció nem csupán egy hangzatos szó, hanem valódi jelentése van. Ennek megfelelően gondoskodnak róla, hogy a csomagolás semmiről se árulkodjon. Vagyis nem kell attól tartanunk, hogy a csomagolás szembetűnően mutatja, hogy egy vastag vibrátor érkezett házhoz. A csomagolás teljesen semleges, ahogy a feladó neve is. A cégnév nem árulkodik a termékről, teljesen semleges, így csak arra lehet belőle következtetni, hogy a feladó egy webáruház.

Milyen csomagolásban érkezik a termék?

A termékek csomagolása során a szakemberek erős kartonpapírt használnak. A folyamat során a csomagokat egy svéd gyártó kompresszoros tűzőgépeit alkalmazzák, így a csomag teljes mértékben lezárható, vagyis sérülés nélkül kizárt, hogy fel lehessen bontani. A dobozok bontatlanságát a 3 centiméteres rézkapcsok garantálják. Mielőtt a csomag útnak indulna, a szakemberek kétszer is ellenőrzik, hogy minden rendben van-e. A csomag a legnagyobb futárcégek valamelyikével érkezik, azaz a teherautó beleolvad környezetébe.

Akkor biztosan nem kell tartani a rendeléstől?

Egészen biztosan! Ezt bizonyítja az is, hogy a webáruház SSL titkosítással kommunikál a használt okoseszközzel, valamint kártyás fizetés esetén a tranzakciónál csak a tranzakciószám, cégnév és a dátum látható.

Ha ezek után is kétségeink vannak, akkor érdemes FOXPOST csomagautomatába kérni a rendelést, mert így nem kell megadnunk a címünket, valódi nevünket. Csak egy valós email címre és egy mobiltelefonszámra van szükség. A több mint 12 éves szakmai tapasztalat és a magas fokú diszkréció garantálja, hogy minden egyes rendelés rendben, bármiféle árulkodó jel nélkül érjen célba.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A teregetés problémái

A mosás egy hétköznapi dolog, amely sok időt elvesz, annak ellenére is,...

Meglepetések a Forma-1 rajongói számára

Ki ne ismerné a száguldó cirkuszt? Biztosan mindenki hallotta már Michael Schumacher,...

Melyik kerti medence legyen?

Ma már nagyon sokféleképpen élvezhetjük a szabadidőnk értékes perceit. Mikor már egyre...

Könnyen elkészíthető húsvéti ablakdekorációs ötlet

Bár a közelgő húsvéttal kapcsolatban a legfontosabb talán az ünnepi menü, de...