csütörtök , 9 május 2024
Kezdőlap Tippek Mikor és hol van szükség kábelvezetőkre?
Tippek

Mikor és hol van szükség kábelvezetőkre?

53
Minőségi kábelvezetők

Sokan ismerik őket, de kevesen tudják, hogy milyen funkciói vannak a kábelvezetőknek. A villamossági eszközök használata két célt szolgálhat akár az otthonunkról, akár irodai környezetről van szó.

Amellett, hogy esztétikussá varázsolják a kábelek elvezetését, gondoskodnak arról, hogy mindig biztonságban érezhessük magunkat. Az eszközök bár tényleg csak apróságnak tűnhetnek a villanyszerelés során, nagyon nem mindegy, hogy megfelelő márkát a megfelelő szereléssel használunk-e, vagy sem.

Az alábbi írásunkban eláruljuk, hogy mikor és miért van szükség kábelvezetőkre. Kitérünk arra, hogy mitől válnak tartóssá, miért éri meg őket alkalmazni.

Minőségi kábelvezetők használata az otthonunkban

Az Elektrikstore.hu prémium kábelvezetőinek hatalmas előnye, hogy megbízhatóak és minőségi anyagból készülnek. Ott van például az Asfora termékcsalád, amely ötvözi a francia gyártó által nyújtott előnyöket. A villamossági eszköz egyszerű, mégis nagyszerű, ha letisztult megjelenésű vezetőt keresünk. Ez garantáltan megállja a helyét egy klasszikus, de még egy modern stílusú otthonban is. Legyen szó irodáról, vagy akár egy klasszikus vintage otthonról, sosem marad unalmas.

A kábelvezető a megszokott bézs és fehér színben kapható, aki viszont ennél extrémebb színekre vágyik, annak sem kell csalódnia. Az Asfora kapható továbbá alumínium, acél, bronz, valamint antracit árnyalatban is, így tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy a lakás egyik dísze lehessen.

Fontos tudni róla, hogy süllyesztett szerelési móddal rendelkezik. A gyártó 18 hónap garanciát vállal rá, tisztában vannak tehát azzal, hogy mennyire fontos manapság a biztonság. A 15 alapfunkcióval ellátott változat masszív és tartós anyagból készült, természetesen minden szabványnak megfelel.

Az Asfora termékcsalád további tagjai

Az Asfora természetesen nem kizárólag kábelvezetőkből áll, hiszen sokkal több rejlik benne, mint gondolnánk. Ide tartoznak még a kapcsolók, a fényerőszabályozók, az USB-aljzatok, valamint a dugaljak egyaránt. Emiatt fordulhat elő, hogy a lakás minden területe összhangban lehet, hiszen minden villamossági szerelvény passzol egymáshoz.

Miért a Schneider Electric?

Mert a közel 200 éve alapított francia márka túlzás nélkül az egyik legfontosabb szereplőnek számít ezen a piacon. Már korábban főleg acél- és hajógyártáshoz használt eszközökkel foglalkoztak, az előző évszázad végén áttértek az áramszolgáltatásra és az ehhez kapcsolódó termékekre.

Ebben az évezredben már főleg a mozgásvezérlés és a biztonságtechnika került előtérbe náluk. Ők azok, akik manapság az okoshálózati alkalmazások, valamint a kritikus energiarendszerek fejlesztésében is az elsők között szerepelnek. Gyártanak többek között kapcsolókat, dugaljakat, kábeldobozokat, valamint a már említett kábelvezetőket is.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...

Hogyan neveljük szobatisztaságra kutyánkat?

Amikor kölyökkutya érkezik a családba, az egyszerre jelent hatalmas örömet, ugyanakkor komoly...