hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás
Tippek

Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás

258
autóba hagyta kulcsát
kép: freepik

Néha nem is gondolnánk, hogy apró figyelmetlenségek mekkora gondot, és fejtörést tudnak okozni nekünk. Ilyen eset például az is, amikor az autóban felejtjük a kulcsot, és az bezárja magát.

Hogyan lehetséges, hogy a kulcs az autóban marad?

A mai modern autók már el vannak látva azzal a funkcióval, hogy indítógombbal indulnak, és nem kulccsal. Elegendő ha a kulcs csupán a közelben van. Ennek számos előnye van, a hátránya viszont az, hogy ezek az autók rendelkeznek azzal a funkcióval, hogyha nem zárjuk be őket , és becsukjuk az ajtókat akkor néhány perc múlva automatikusan bezár a központi zár. Így tehát ha benn felejtjük a kulcsot, akkor könnyen előfordulhat, hogy pórul járunk.  De nem kell aggódnunk erre nyújt megoldást a non stop autómentés.

Mi a megoldás ha az autóban maradt a kulcs?

Legyen kéznél a pótkulcs:  Vagy legalábbis legyen elérhető távolságban. Persze általában erre nem gondolunk, mert miért is lenne nálunk két kulcs, jobb ha a másik biztos helyen van otthon. Ez így igaz is, de azért adódhatnak esetek amikor szükség lehet rá. Így ha nyaralunk vagy hosszabb útra megyünk, akkor az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében vigyük magunkkal a pótkulcsot A legjobb ugyanis az ha nem több száz km-re van tőlünk a kulcs. Ha itthon vagyunk és meg tudunk kérni valakit, hogy hozza el nekünk, az jó megoldás lehet, de sajnos nem mindig kivitelezhető. 

Nagyon fontos, hogyha a pótkulcs nem hozzáférhető, akkor ne próbáljuk meg mi magunk megoldani a problémát, és kifeszíteni az ajtót, vagy az ablakot, mert nagyobb kárt tehetünk. Ilyenkor jusson eszünkbe az autómentés és azonnal kérjünk segítséget. Nem érdemes mindenféle házi trükkel próbálkozni, amelyek a neten terjednek, ezekkel nem fogjuk megoldani a problémát, csak az időt fecséreljük vele, és a végeredmény ugyanaz lesz: autómentőt, vagy segítséget kell hívnunk.

Mi a 24H Service autómentőnél mindent orvosolni tudunk, legyen szó akár autózár nyitásról, meghibásodott kulcsról, vagy lemerült távirányítóról, nekünk egyik sem jelent porblémát. Hívást követően a rövid időn  belül a helyszínre érkezünk. A kulcs bezárás a legtöbb esetben a helyszínen pár perc alatt egy felfújható eszköz segítségével orvosolható. A zárat mindig nagy odafigyeléssel roncsolás mentesen nyitjuk ki, úgy vigyázunk az autóra mintha a sajátunk lenne. Speciális eszköz készletünk segítségével nem ismerünk lehetetlent. Forduljon hozzánk bátran!

Mire van szükség, hogy segíteni tudjunk?

Hívjon bennünket, hogy egyeztessük a címet ahová menni kell segíteni. A helyszínre érve nagyon fontos, hogy tudja nekünk valamilyen módon igazolni, hogy a gépjármű az öné, illetékteleneknek ugyanis nem nyitunk ki járművet.

Munkatársunk megkezdi a mentést, hogy Ön mielőbb tudja folytatni az útját. A bezárt autó kinyitása mindössze néhány pecet vesz igénybe.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Autómentésben előttünk nincs akadály. Hívjon minket!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van

Öltönyök és esküvői ruházat több helyen is elérhető, de egyáltalán nem mindegy,...

Amit a bicikliváltók kapcsán tudni kell

Magyarországon a kilencvenes években kezdtek teret hódítani a mountain bike-ok, amelyek különlegessége...

Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!

A partyszendvics és más könnyen és gyorsan fogyasztható falatok jól jöhetnek minden...