vasárnap , 6 október 2024
Kezdőlap Egészség Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen
Egészség

Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen

66
anya kérek még ambrus éva könyve

Ambrus Éva könyve, az Anya, kérek még! egy igazi kincsbánya minden olyan szülő számára, aki a hozzátáplálás útvesztőjében szeretne eligazodni. A könyv nemcsak elméleti ismereteket nyújt, hanem számos gyakorlati tanácsot és finom receptet is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a baba első önálló falatjainak elkészítését.

Miről szól a könyv?

Az Anya, kérek még! című könyv lépésről lépésre végigvezeti az olvasót a hozzátáplálás folyamatán. A szerző részletesen kifejti, hogy mikor érdemes elkezdeni a hozzátáplálást, milyen ételeket válasszunk, és hogyan készítsük el azokat. A könyvben számos olyan kérdésre is választ kapunk, amelyek a szülőket leggyakrabban foglalkoztatják, például:

  • Mikor kezdjük el a hozzátáplálást?
  • Milyen ételeket adjunk a babának?
  • Hogyan kezeljük az allergiákat és az intoleranciákat?
  • Hogyan szoktassuk hozzá a babát az új ízekhez?
  • Milyen eszközökre van szükségünk a hozzátápláláshoz?

A könyv mellett a szerző egy weboldalt is üzemeltet, ahol további információkat, recepteket és tanácsokat találhatunk.

Kiknek ajánljuk?

Az Anya, kérek még! elsősorban azoknak a szülőknek ajánlott, akik első gyermeküket várják vagy már megérkezett a kisbaba. De hasznos lehet azoknak is, akiknek már van nagyobb gyermekük, és szeretnének egészséges és változatos ételeket készíteni nekik. A könyv azoknak is hasznos lehet, akiknek babája valamilyen ételallergiával vagy intoleranciával küzd.

A szerzőről: Ambrus Éva

Ambrus Éva védőnő és dietetikus, aki több éves tapasztalattal rendelkezik a kisgyermekek táplálásának területén. Számos előadást tartott már a témában, és számos cikket írt szakmai folyóiratokba. Ambrus Éva célja, hogy a szülőknek könnyen érthető és követhető információkat nyújtson a hozzátáplálásról, hogy ezzel is segítse a babák egészséges fejlődését.

Miért érdemes elolvasni?

  • Részletes és átfogó információ: A könyv minden fontos kérdést megválaszol, ami a hozzátáplálással kapcsolatban felmerülhet.
  • Gyakorlati tanácsok: A könyvben számos olyan praktikus tanácsot találunk, amelyek megkönnyítik a szülők dolgát.
  • Finom és egészséges receptek: A könyvben több mint 130 recept található, amelyeket könnyű elkészíteni, és a babák is szívesen fogyasztják.
  • Megbízható forrás: Ambrus Éva szakértő a területén, így a könyvében található információk hitelesek és megbízhatók.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked egészségesen fejlődjön és változatos ételeket ismerjen meg, akkor az Anya, kérek még! című könyv elolvasása elengedhetetlen.

Anya, kérek még! Bővített kiadás!

1 új fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez!

Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőre ijesztő lehet az egész, de akkor jársz a legjobb úton, ha a sok jó tanácsot félretéve kisbabád jelzéseit figyeled és követed.
A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozod meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út. Az Anya, kérek még! szerzője, Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és édesanya – szakértőkkel karöltve mutatja meg, hogy a hozzátáplálás milyen egyszerűen is működhet. A könyvből megismerheted, hogyan érdemes felkészülni minderre, vagyis milyen alapanyagokkal, hogyan kezdj hozzá, milyen konyhatechnológiai eljárásokat és eszközöket alkalmazz, melyek azok a biztos jelek, amelyekből arra következtethetsz, kisbabád készen áll a hozzátáplálás megkezdésére, de arra vonatkozóan is megnyugtató tanácsokat kaphatsz, mit tegyél, ha válogatni kezd, vagy éppen beteg.
A hasznos gyakorlati útmutató mellett a könyvben 118 egészséges és bababarát receptet is találsz: egyszerű és kombinált püréket, totyogósoknak való ételeket, egészséges nasikat, házi babakekszeket, szülinapi tortákat, ünnepi finomságokat. Hiszen minden étel, amit te készítesz gyermekednek, igazi ajándék!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Új munkaegészségügyi program indul

A szeptembertől érvényes új foglalkozás-és munkaegészségügyi szabályok alkalmazása újragondolásra készteti a munkaadókat....

Az új technológiák az esztétikai nőgyógyászatban is forradalmi változást hoztak

Az elmúlt években megfigyelhettük, hogy számos újfajta technológia, fejlesztés látott napvilágot. Ezeknek...

A túlsúly és a rák közötti összefüggések nyomába felhizlalt egerek segítségével eredtek magyar kutatók

Az elhízás – ma már bizonyítottan – az egész testre kiterjedő gyulladást...

Háromdimenziós tervezéssel végeznek állkapocshelyreállító műtéteket a Semmelweisen

Akár teljesen új állcsontot is kaphatnak a Semmelweis Egyetemen azok, akiknek daganatos...