szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Megvalósult gyerekkori álmok
Tippek

Megvalósult gyerekkori álmok

171
akkumulátoros játék jármű

Amennyiben az erősebb nem képviselői vagyunk és olyan kiváló memóriával áldott meg a sors, hogy vissza tudunk emlékezni gyermekkorunk vágyott játékaira, akkor egészen biztosan felmerülnek az olyan játék autók képei, amelyekbe mi magunk is helyet tudtunk foglalni.

Évtizedekkel ezelőtt még csak lábbal hajtott kisautók voltak elérhetők a piacon, azonban a technika fejlődésével a mai gyerekek már akkumulátorral, elektromos árammal hajtható járművek közül is válogathatnak.

A BMW-től a quadokig

Mára már a legszerteágazóbb választékkal találkozhatunk, különösen akkor, ha megnézzük a Gemini-Duo webáruház akkumulátoros játék járműveit, amelyek remek lehetőséget nyújtanak az önfeledt kikapcsolódáshoz a szabadban. A weboldalon a hallatlanul széles kínálat meglepően könnyen áttekinthető, és különböző rendezési szempontok alapján listázhatók a termékek. Egy-egy játékautó vagy motor oldalán kimerítő információk olvashatók a játék fontosabb paramétereiről, továbbá az érdeklődő pontos képet kaphat a szállítási és fizetési lehetőségekről is.

Ezek a járművek az otthoni elektromos hálózatról is könnyen feltölthetők, hosszú élettartamukkal, magas kapacitásukkal biztosítják a felhőtlen szórakozás örömteli pillanatait. A járművek úgy vannak megtervezve, hogy erős motorjaik könnyedén mozgatják kis gazdájukkal együtt az egész szerkezetet, azonban a biztonságot szem előtt tartva természetesen csak korlátozott sebesség elérésére képesek. Továbbá a maximális védelmet szolgálják a beépített övek is.

A gyermek vágyai mindenekelőtt

Nyilván nem mondunk újdonságot azzal, hogy minden szülő a legjobbat szeretné gyermekének, és amennyiben ilyen járművel ajándékozzuk meg a lurkókat, biztosak lehetünk benne, hogy boldog és feledhetetlen órák feltételeit teremtjük ezzel meg. Amikor a megajándékozott gyermek arcán az őszinte, boldog örömöt látjuk a termék használata közben, akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy jó döntést hoztunk.

Ráadásul minden egyes jármű egyben egy önálló fejlesztőeszköz a gyerkőcök számára, hiszen összehangolt agyi gondolkodás, finommotorikus mozgások egyidejű használata szükséges a kis járművek vezetése közben. A gyermek észre sem fogja venni, hogy miközben vezetgeti autóját, egyben valamelyik kedvenc mesehőse szerepébe is bújik arra az időre, vagy ő lesz egy sofőr apuka vagy egy rally versenyző.

Különleges dizájn

A táviranyítóval való vezérlés a sokoldalúságot, a fény- és hangjelzések pedig az élethű játékélmény megjelenését szolgálják. A járművek formatervezésénél figyelembe vették azt is, hogy egyes járművek kicsi vagy felnőtt rajongói is megtalálhassák a szívükhöz közel álló típusokat gyermekeik számára.

A kínálatot képező játék járművek valódi társaikhoz hasonlóan hihetetlenül sokféle kialakítással, színnel, teljesítménnyel, felhasználási körrel képesek szórakoztatni gyermekeinket. Szinte nem találhatunk két egyforma modellt.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autós nyaralás: tippek és tanácsok a biztonságos nyári autózáshoz

A kánikula beköszöntével napról-napra egyre csábítóbb a vízparti pihenés ötlete. Ahhoz, hogy...

Hamisítatlan cseh sörtúra

Pilsen tökéletes hely a sörözésre, itt született a világhírű Pilsner Urquell Brewer....

Harmonikus komplett megoldások akár kis fürdőszobákba is

Ahhoz, hogy a fürdőszobában töltött idő a nyugalomról szóljon, életmódunknak, tisztálkodási szokásainknak,...

Vásárlásnál figyelni kell a gumiabroncs gyártási évére?

A legtöbb kereskedő valószínűleg azt mondaná, hogy a vásárlók túl nagy jelentőséget...