hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Neked is élénk a fantáziád?
Tippek

Neked is élénk a fantáziád?

166
élénk fantázia erotika

Mondanánk, hogy kétféle ember létezik: az egyik, akinek élénk a fantáziája, és egy másik, akinek viszont nem. Ez azonban nem ilyen egyszerű.

Mert vágyai, álmai mindenkinek vannak, és nincs olyan ember, aki időről időre ne ábrándozna arról, hogy mi lenne, ha… Ez kiváltképp igaz a szexuális vágyálmok és fantáziák terén. Mindenkinek vannak, de nem mindenki meri megosztani még a párjával sem. Hogy miért? Többek között erre is próbálunk fényt deríteni mai írásunkban!

Neked mi a vágyad?

A legtöbb ember, aki a Goldengate szexshop szexi ruhái között keresgél, határozott szexuális fantáziaképpel rendelkezik. Bár mindenki azt hiszi, hogy teljesen egyedi a vágya, ezek azért egészen jól behatárolható kategóriákban mozognak. Most összeszedtük az öt legfontosabb és legjellemzőbb szexuális fantáziát:

  1. Alig akad olyan, akinek ne lenne romantikus vágya: egy hosszú séta a tengerparton, egy kis évődés, isteni vacsora és finom bor után a hőn szeretett társ karjaiban kikötni és átszerelmeskedni az éjszakát. Te is álmodoztál már ilyenről, ugye?
  2. Kalandos és izgalmas helyszínek is gyakran szerepelnek a szexuális bakancslistákon, ezeknek a java része semmilyen gondot nem jelent.
  3. Ingoványosabb terep a tabukat döntögető vagy egyenesen tiltott helyzetek. Egy tanár-diák kapcsolat a valóságban elképzelhetetlen, talán éppen ezért jelent nagy izgalmat.
  4. Meglepően sokan vágynak csoportos szexuális élményre, amelynek megvalósítása igencsak komplex – kiváltképp, ha egy párkapcsolatban szeretnéd mindezt megtenni.
  5. Gyakran fantáziálnak emberek arról is, hogy akár alárendeltként, akár domináns félként belekóstolnak a BDSM világába. Talán ez az a terület, amit a legtöbb tévhit övez. Nem kell ahhoz perverznek lenni, hogy élvezd a fájdalom és a gyönyör közötti átmenetet.

Önismeret és kommunikáció

Míg a fentebb említett vágyak egy része teljesen vállalható, sőt könnyen és lelkiismeret-furdalás nélkül megvalósítható, addig akad köztük olyan, amelyet akár még magadnak sem mersz bevallani.

Pedig jobban teszed, ha nem nyomod el magadban. Bár tudjuk, hogy java része tabu, ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy nem feltétlenül azért álmodozol ilyenekről, mert valóban ezt szeretnéd. Érdemes egy kicsit utánamenni ezeknek az ábrándoknak, mert ezek vezetnek el mélyebb területekre, igazabb és őszintébb válaszokhoz, valamint önmagad alaposabb megismeréséhez.

Ehhez azonban még a partnerrel is kommunikálni kell – méghozzá nyíltan és tiszteletteljesen. Vedd figyelembe az ő érzéseit és határait is, és ha így teszel, akkor biztosan meg tudod osztani vele azt, ami foglalkoztat. Ezek egy részét akár együtt is meg tudjátok valósítani – kizárólag konszenzusos alapon -, és lesz közte néhány, amelynek csak annyi volt a szerepe, hogy elmondd valakinek…

Nem minden álmot kell valóra váltani…

Ahogy az élet többi területére is igaz, nem kell, hogy minden álom megvalósuljon.

Akad olyan is, ami jobb, ha megmarad a vágy szintjén, vagy amit csak dédelgetni szeretsz, de igazán nem vágysz megélni. A döntés a tiéd: megismered önmagadat és döntesz, vagy marad az örök ábrándozás?


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...