hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Te is szereted, ha gördülékenyen mennek a dolgok?
Tippek

Te is szereted, ha gördülékenyen mennek a dolgok?

138
síkosító szexshop

Költői a kérdés, hiszen ki ne szeretné azt, ha minden flottul menne? Amikor minden megy a maga útján, az bizony nagyon élvezetes, ám ha porszem kerül a gépezetbe, akkor máris ott a fennakadás. Ez persze nem csupán például a munkahelyi folyamatszabályozásokban jelent gondot, hanem az élet megannyi más területén is – köztük a hálószobában is!

Alig akad olyan nő, aki az élete során legalább egyszer meg ne tapasztalná a hüvelyszárazságot – ez lehet akár egy betegség tünete vagy épp egy gyógyszer mellékhatása. Ilyenkor jöhet jól egy síkosító. Ám sokan azt gondolják, hogy ezzel véget is ért ennek a praktikus terméknek a használata. Ez azonban igencsak távol áll az igazságtól, ezért mai írásunkban ezt a témát járjuk egy kicsit körbe.

Mikor érdemes síkosítót használni?

A fentiek alapján a közhiedelemmel ellentétben bármikor jól jöhet egy kis síkosító a SZEXSHOP.hu webáruházból.

Többek között akkor, amikor valóban szárazabb a hüvely, és szeretnétek elkerülni a súrlódást, valamint az ezzel járó esetleges sérüléseket. Azonban itt nem merül ki a szerepe a síkosítónak, hiszen akár simán csak előjátékként is bevethető, ha pedig szexuális segédeszközt használtok, akkor egyenesen elengedhetetlen az alkalmazása.

Ha elkezdesz kattintgatni a fentebb nevezett webáruház termékei között, akkor bizony rá kell, hogy döbbenj, mennyiféle kapható belőle. Ezért most egy gyors, tömör összefoglalóval folytatjuk, hogy tudd, mikor melyik terméket helyezd a kosaradba.

Víz, szilikon vagy olaj?

Ha közelebbről megnézed a SZEXSHOP.hu síkosítóinak a kínálatát, a következőket találod benne:

  • A vízbázisút vetheted be a legtöbb esetben – akár szimplán kényeztetésről, akár segédeszköz használatáról van szó. Egyetlen hátránya, hogy gyorsan elpárolog, azaz gyakrabban kell pótolni, ellenben egyszerűen lemosható.
  • A szilikonalapú síkosítót még azok is bátran használhatják, akiknek a bőre rendkívül érzékeny. Hátránya, hogy a szilikonból készült szexuális játékszerek esetében nem bevethető.
  • Az olajalapú talán a legélvezetesebb fajta, hiszen rendkívül sikamlós érzetet kelt. Olyannyira, hogy az emberek vígan vállalják még az olyan ódiumokat is, mint az óvszer elszakadása, az esetleges fertőzések kialakulása vagy éppen a nehéz eltávolíthatóság.

Amint látható, akad néhány opció, kísérletezgessetek bátran! A legjobb, ha mindháromból vásárolsz azonnal, és majd otthon eldöntitek, hogy melyiket avatjátok fel előbb.

Mindig legyen bekészítve!

Ugye, mondani sem kell, hogy mindegyikből érdemes egyet-egyet beszerezni, hogy amikor egy kicsit több izgalomra vagy újdonságra van igényetek, akkor legyen mihez nyúlni.

Mindenképpen érdemes megfontolni a beszerzését, ugyanis még a legellaposodottabb kapcsolat is új erőre kaphat általa, ám semmiképpen se hagyd figyelmen kívül a fentebb leírtakat, hogy biztosan jól válassz!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Luxus faházak hazánkban

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél...

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...