szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Tudod, mi az a bútor, amin sosem szabad spórolni?
Tippek

Tudod, mi az a bútor, amin sosem szabad spórolni?

358
jó ágy ágykeret prémium bútor

Természetesen ha az ember pénztárcája engedné, mindenből a lehető legjobbat vásárolná. Csakhogy szinte minden esetben vannak anyagi korlátok, sőt, azt kell, hogy mondjuk, hogy nem is minden esetben a legdrágább a legjobb.

Egy azonban biztos: az ágyon nem szabad garasoskodni, hiszen az képezi a teljes életünk alapját. Talán kicsit túlzónak hangzik ez a kijelentés, azonban ha jobban belegondolsz, rájössz, hogy ez bizony valóban így van.

A pihentető alvás mindennek az alapja!

Ugye, te is ébredtél már fel úgy, mint akit megvertek? Hiába a nyolc óra alvás, ha az rossz minőségű ágyon történik. Éppen ezért érdemes szétnézni a Prémium bútoráruház ágyainak, ágykereteinek kínálatában, hiszen a kényelmes, jó ágy, illetve a vele járó nyugodt és pihentető alvás mindenkinek jár!

Ha ugyanis nem alszod ki magad, nem pihened ki magad, akkor az hosszú távon rá fogja nyomni a bélyegét a teljes életedre: csökken a koncentrációs képességed, romlik a teljesítményed, türelmetlenné, szétszórttá válsz, illetve sokkal hajlamosabbá válsz arra is, hogy megbetegedj.

Éppen ezért, ha nem vagy maximális szinten megelégedve a jelenlegi fekvőhelyeddel, akkor feltétlenül szerezz be egy jobbat a fentebb említett webáruházból. De mi a jobb, igaz? Össze is szedtük neked lentebb a jó ágy főbb ismérveit.

Milyen a jó ágy?

Mutatjuk is, hogy mire figyelj oda!

  • Méret: Elsődlegesen azt kell megnézni, hogy mekkora ágy fér be egyáltalán a hálószobádba. Ha akad egy franciaágynak is hely, akkor még úgy is a nagyobb változatot érdemes választani, ha esetleg szingli vagy. Ha viszont gyerekek is alszanak veled, akkor még fontosabbá válik a méret és a variálhatóság egyaránt.
  • Ágyneműtartós változatot nézz mindenképpen akkor, ha amúgy nagyon kevés a pakolási felület az otthonodban. Ide gyakorlatilag bármit el tudsz pakolni, illetve ha a nappalidban alszol, akkor valóban hasznos lesz a beágyazás.
  • Anyag: Feltétlenül érdemes végiggondolni azt is, hogy milyen anyagú ágyat, ágykeretet válassz. A kárpitozott darabok kevésbé alkalmasak oda, ahol kisgyermek is hozzáfér a bútordarabhoz, hiszen az étel, a zsírkréta vagy épp a pelus tartalma is súlyos károkat képes előidézni.
  • Polccal felszerelt és egyéb extra megoldásokkal rendelkező ágyakat is érdemes nézni annak, akinek lesz ideje reggel sokáig élvezni az ágya kényelmét.

És persze nem mehetünk el szó nélkül a bútordarab színe mellett sem…

Elsősorban ne a szín alapján dönts!

Persze jól tudjuk, hogy a stílus és a design is nagyon lényeges, hiszen csak akkor lesz jó a közérzeted a hálószobában, ha minden mindennel klappol. Ugyanakkor óva intünk attól, hogy a szín legyen az elsődleges szempont, hiszen megannyi más paraméter sokkal többet nyom a latban.

Szerencsére a Prémium bútoráruház franciaágyainak és más típusú ágyainak a kínálatát elnézve nemigen kell majd kompromisszumot kötni, így bátran engedd szabadjára a fantáziád és az igényeid!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autós nyaralás: tippek és tanácsok a biztonságos nyári autózáshoz

A kánikula beköszöntével napról-napra egyre csábítóbb a vízparti pihenés ötlete. Ahhoz, hogy...

Hamisítatlan cseh sörtúra

Pilsen tökéletes hely a sörözésre, itt született a világhírű Pilsner Urquell Brewer....

Harmonikus komplett megoldások akár kis fürdőszobákba is

Ahhoz, hogy a fürdőszobában töltött idő a nyugalomról szóljon, életmódunknak, tisztálkodási szokásainknak,...

Vásárlásnál figyelni kell a gumiabroncs gyártási évére?

A legtöbb kereskedő valószínűleg azt mondaná, hogy a vásárlók túl nagy jelentőséget...