szombat , 22 június 2024
Kezdőlap Tippek A neves ünnepek egymást követik, ideje felkészülni!
Tippek

A neves ünnepek egymást követik, ideje felkészülni!

378
ajándék valentin-nap

A családokban szinte sosincs vége az ünneplendő alkalmaknak, hiszen a név- és születésnapokról sem feledkezünk meg, és akkor még a nálunk is egyre divatosabb Bálint-napról nem is beszéltünk.

Persze ezektől függetlenül is meglephetjük szeretteinket, és nem is kell nagy dolgokra gondolni. Sokak számára azonban kényszer az ajándékozás, mert nem érzik magukat elég kreatívnak hozzá. Tippeket adunk, hogyan csináld jól!

Tökéletes ajándék minden alkalomra

Egy számunkra fontos személy esetében még nagyobb fejtörést okozhat az ajándékozás, hiszen szeretnénk minél nagyobb hatást tenni a másikra, arra vágyunk, ha azt érezné, ismerjük minden kívánságát. Különösen igaz ez a Valentin-napi ajándékok esetében, bár elegendő lehet egy szál virág vagy csokoládé egy szívhez szóló üzenettel.

A tökéletes meglepetés utáni hajszában sokszor el is feledkezünk arról, hogy ez egy gesztus, amelynek a célja az örömszerzés. Hajlamosak vagyunk túlbonyolítani, és ezt bizony az óriási kínálat és a reklámok sem könnyítik meg. De bízhatunk az ajándékküldő cégekben, így a Bellióban is, hiszen ők tudják, mi a trendi, és mik azok a termékek, amelyeket sokan keresnek, ráadásul alkalomhoz és nemhez illő összeállításokkal is segítenek bennünket.

Kinek és milyen alkalomból szánod?

Manapság az üzleti ajándékozás is megszokott, legfőképp karácsonykor, de akár céges jubileumokon is. Ilyenkor általában nemcsak az üzleti partnerek, hanem az alkalmazottak is kapnak legalább apró meglepetéseket.

A személyes kapcsolatainkban pedig se szeri, se száma az ünneplésre méltó alkalmaknak, így évente jó néhányszor szembesülünk a tanácstalansággal. És vannak egyéb események is, amikor a hálánk, köszönetünk kifejezésére választunk valamilyen figyelmességet.

Fontos, hogy tisztában legyél azzal, milyen viszonyban mi a megengedhető, így például céges ajándékként ne válassz személyes vagy túlzottan nagy értékű tárgyat! Szívünkhöz közel álló kapcsolataidban is jó, ha tudod, mikor és kivel szemben van helye egy vicces ajándéknak, és mikor legyen inkább csak ötletes. Közeli ismerősöknek könnyebb lehet választani, hiszen ismerjük őket, az ízlésüket, a hobbijaikat, a kedvteléseiket, ezzel szemben sokszor bajban vagyunk, amikor olyan valakinek szánjuk a meglepetést, akit nem ismerünk.

Megmentőink, az ajándékcsomagok

A modern ajándékcsomagok sem küllemükben, sem tartalmukban nem unalmasak, ugyanis prémium minőségű termékeket, exkluzív finomságokat és más tárgyakat tartalmaznak. Készen is vásárolhatsz ilyeneket, de Te magad is összeállíthatod.

Alkalomtól és a megajándékozni kívánt személytől függően kerülhetnek bele különleges szeszes italok, édes és sós ínyencségek, páratlan tea- és kávéválogatások, egyéb kézműves termékek. Koronázd meg a csomagot, tedd egyedivé egy díszes csomagolással és névre szóló üdvözlőkártyával!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A kis hűtőszekrények előnye: vajon mindenhol hasznukat vehetjük?

Vannak olyan helyzetek, körülmények, amikor vagy nem tehetjük meg, hogy nagyobb hűtőt...

Miért lehet hasznos számunkra egy táblagép?

Az elmúlt években megfigyelhettük, hogy a világ hatalmas változáson ment keresztül, aminek...

A költöztetés során felmerülő érzelmi és logisztikai kihívások kezelése

A költöztetés egy kihívásokkal teli folyamat. Legyen szó lakossági vagy vállalati költözésről,...

Mitől válik igazán értékessé a gyémánt?

A gyémántot gyakran emlegetik a világ legértékesebb drágakőjeként, amiben van is igazság,...