szerda , 3 július 2024
Kezdőlap Kultúra Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan
Kultúra

Az első 500 szavam: A kisgyermekek szókincsének fejlesztése játékosan

183
az első 500 szavam könyv

Lucile Ahrweiller Az első 500 szavam című könyve játékos és hatékony módszert kínál a kisgyermekek szókincsének fejlesztéséhez. A könyv 500 alapszót és kifejezést tartalmaz színes illusztrációkkal kísérve, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak megértésében és használatában. A szavak tematikus csoportokba vannak rendezve, így a gyerekek könnyen elsajátíthatják a hétköznapi életben leggyakrabban használt kifejezéseket.

A könyv tele van játékos ötletekkel és tevékenységekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a szavak elsajátításában és gyakorlásában. A játékok között szerepelnek memóriajátékok, szókirakók, dalok és mondókák, amelyek mind-mind hozzájárulnak a gyerekek nyelvi fejlődéséhez.

Az első 500 szavam ideális választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnék játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv 2 éves kortól ajánlott, de kisebb és nagyobb gyerekek számára is hasznos lehet.

A könyv a Babilon Kiadó gondozásában jelent meg, és a magyar nyelvű gyermekkönyvek kiemelkedő kiadója. A kiadó elkötelezett a minőségi gyermekirodalom iránt, és olyan könyveket ad ki, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is.

A szerzőről:

Lucile Ahrweiller francia írónő és illusztrátor, aki számos gyermekkönyvet írt már. Könyvei színesek, vidámak és tele vannak játékos ötletekkel, amelyek segítenek a gyerekeknek a tanulásban és a fejlődésben. Ahrweiller díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.

Az első 500 szavam remek választás azoknak a szülőknek és pedagógusoknak, akik szeretnének játékos és hatékony módon fejleszteni a kisgyermekek szókincsét. A könyv színes illusztrációkkal, tematikusan csoportosított szavakkal és játékos ötletekkel teli, így ideális választás a kisgyermekek nyelvi fejlődésének támogatásához.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nagy zenészek, nagy szerelmek: A zene és a romantika lenyűgöző történetei

Bősze Ádám könyve, a Nagy zenészek, nagy szerelmek a zene és a...

Anyakulcs – Hogyan engedjük el lépésről lépésre a gyermekünket?

A szülői lét egyik legnehezebb feladata a gyermek elengedése. Süveges Gergő és...

Gyerekek és kütyük: Útmutató a digitális korszak szüleinek

Vida Ágnes Gyerekek és kütyük című könyvében átfogó útmutatót nyújt a szülőknek...

Mesepszichológia: A mesék varázsa a tudomány tükrében

Szeretsz meséket olvasni? Vagy szívesen mesélsz a gyermekeidnek? Akkor Kádár Annamária „Mesepszichológia”...