hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Kultúra Kulka – Gyárfás Dorka könyve
Kultúra

Kulka – Gyárfás Dorka könyve

117
kulka könyv gyárfás dorka könyve

Gyárfás Dorka lenyűgöző portrékönyve, a Kulka, egyáltalán nem átlagos színészi életrajz. Sokkal inkább egy ember mélységesen őszinte és szívbemarkoló vallomásainak gyűjteménye. Egy olyan emberé, aki szembenézett a halállal, és bár visszatért, az életét alapjaiban megváltoztató sérüléseket szenvedett.

A könyvben Kulka János színész egy olyan emberként tárul elénk, aki elvesztette korábbi életének számos örömforrását. Nem sportolhat, nem főzhet, nem szavalhat, idegen nyelveken sem beszél már. Állandó fájdalommal küzd, és mégis, hiányérzettel teli életében nem a veszteségekre fókuszál.

Gyárfás Dorka, mint szerző, nemcsak megörökíti Kulka János történetét, hanem egy útra is viszi az olvasót. Egy olyan útra, amelyen együtt fedezik fel a színész életének fontos helyszíneit, és találkoznak azokkal, akik a legközelebb állnak hozzá. A könyvben szereplő barátok és emlékek segítségével egy teljes képet kaphatunk arról, hogy mi formálta Kulkát, és mi maradt meg belőle.

A Kulka egy olyan könyv, amelyben az abszurd humor és a szívbemarkoló őszinteség páratlan keveréke tárul elénk. A csodálatos fotók pedig még személyesebbé teszik ezt a rendkívüli portrékötetet. Ha szeretnél egy olyan könyvet olvasni, amely mélyen megérint, és új perspektívákat nyit meg az élet és a halál kérdésében, akkor a Kulka neked szól.

Az év egyik legvártabb portrékönyve, amelyet nem szabad kihagynod!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Nyúl Péter és barátai – Beatrix Potter összes meséje

Ez a különleges könyv egyetlen vaskos és gyönyörű kötetben adja át az...

A Szeleburdi család – Bálint Ágnes örökzöld klasszikusa

Bálint Ágnes nevét mindenki ismeri, aki gyermekkorában olvasott magyar szerzőktől. A Szeleburdi...

Bosnyák Viktória: A sirály a király? – Egy klasszikus mese, ami nem öregszik

Bosnyák Viktória népszerű gyermekkönyvíró, akinek művei generációk olvasóit szórakoztatják és tanítják. Legismertebb...

Ünnepi fényekbe öltözik az augusztus 20-i ünnepi hétvégére a Madame Tussauds Budapest

Ünnepi fényekbe öltözik az augusztus 20-i ünnepi hétvégére a Madame Tussauds Budapest...