vasárnap , 6 október 2024
Kezdőlap Egészség Az új technológiák az esztétikai nőgyógyászatban is forradalmi változást hoztak
Egészség

Az új technológiák az esztétikai nőgyógyászatban is forradalmi változást hoztak

156
esztétikai nőgyógyászat

Az elmúlt években megfigyelhettük, hogy számos újfajta technológia, fejlesztés látott napvilágot. Ezeknek köszönhetően számos feladatot könnyebben, egyszerűbben tudunk megoldani, sőt sok esetben a korábban megoldhatatlannak tűnő problémák is kezelhetővé váltak a segítségükkel.

Nincs ez másképp az orvostudomány területén sem, egészen pontosan a nőgyógyászatban. Ma már többek között arra is lehetőségünk van, hogy különböző esztétikai célú kezeléseket vegyünk igénybe, amik a női nemi szervek funkciójának vagy azok kinézetének javítására irányulnak.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior nőgyógyászati kezeléseket is kínál a vendégeknek, amiket igényes környezetben, hozzáértő, segítőkész és humánusan dolgozó szakemberek végeznek el. Legyen szó az inkontinencia kezeléséről, a hüvelyszövet, hüvelyfal feszesítéséről vagy a kisajak méretbeli csöskkentéséről, netán depigmentációjáról, minden esetben bizalommal fordulhatunk hozzájuk.

Most nézzük meg kicsit részletesebben is azokat a nőgyógyászati problémákat, amik esztétikai kezelést igényelhetnek!

Stressz vagy változókor okozta inkontinencia

A stressz okozta inkontinencia olyan vizelettartási problémát jelent, ami azért alakul ki, mert bizonyos fizikai nyomások hatására a hólyag izmai elgyengülnek. Maga a kifejezés nem mentális vagy érzelmi stresszt jelent, hanem a hasüregi nyomás hatására kialakuló fizikai stresszre utal. Ezt az olyan tevékenységek tudják kiváltani, mint amilyen például a köhögés, a tüsszentés vagy a nevetés.

Ezzel szemben a változókori inkontinenciát a húgycsövet körülvevő szövet ellazulása, a benne lévő nyomás csökkenése, illetve a belső záróizomzatának nem megfelelő vagy elégtelen működése okozza. Ezek a problémák jellemzően azért alakulnak ki, mert a változókor során a női hormonháztartás megváltozik, ami többek között a húgycső körüli szövetek és izmok működésére is negatívan hat.

Hüvelyfal sorvadása

Szintén a változókor hatása, hogy a hüvelyfal elvékonyodhat és sorvadásnak indulhat, illetve rugalmatlanná és szárazzá válhat. Ezek a problémák számos kellemetlen panaszt okozhatnak beleértve például a hüvelyviszketést és -irritációt, a krónikus hüvelyi gyulladást, a fekélyesedést a nyálkahártyában, valamint az intim együttlétek során érzett fájdalmat.

Kisajak hámszövetének elszíneződése

Az idő múlásával, illetve a hormonok változásával a kisajak, azaz a hüvelybemenet hámja is elszíneződhet, és ez a terület is veszíthet a rugalmasságából.

Ezek tehát azok a gyakran előforduló nőgyógyászati problémák, amik bár nem minősülnek betegségnek, mégis problémát okozhatnak. Ma már nem feltétlenül kell együtt élni velük, a nőgyógyászat területén is megjelenő, modern technológiáknak köszönhetően ugyanis hatékonyan kezelhetőek.

Ha szeretnénk igénybe venni valamelyiket, akkor a Hévízen található Hotel Európa Fit****superior egészségközpontjában tudjuk ezt megtenni. Időpontot foglalni, illetve bővebb tájékoztatást kérni az intézmény weboldalán tudunk.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Új munkaegészségügyi program indul

A szeptembertől érvényes új foglalkozás-és munkaegészségügyi szabályok alkalmazása újragondolásra készteti a munkaadókat....

Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen

Ambrus Éva könyve, az Anya, kérek még! egy igazi kincsbánya minden olyan...

A túlsúly és a rák közötti összefüggések nyomába felhizlalt egerek segítségével eredtek magyar kutatók

Az elhízás – ma már bizonyítottan – az egész testre kiterjedő gyulladást...

Háromdimenziós tervezéssel végeznek állkapocshelyreállító műtéteket a Semmelweisen

Akár teljesen új állcsontot is kaphatnak a Semmelweis Egyetemen azok, akiknek daganatos...