vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Tudod, mi az a bútor, amin sosem szabad spórolni?
Tippek

Tudod, mi az a bútor, amin sosem szabad spórolni?

386
jó ágy ágykeret prémium bútor

Természetesen ha az ember pénztárcája engedné, mindenből a lehető legjobbat vásárolná. Csakhogy szinte minden esetben vannak anyagi korlátok, sőt, azt kell, hogy mondjuk, hogy nem is minden esetben a legdrágább a legjobb.

Egy azonban biztos: az ágyon nem szabad garasoskodni, hiszen az képezi a teljes életünk alapját. Talán kicsit túlzónak hangzik ez a kijelentés, azonban ha jobban belegondolsz, rájössz, hogy ez bizony valóban így van.

A pihentető alvás mindennek az alapja!

Ugye, te is ébredtél már fel úgy, mint akit megvertek? Hiába a nyolc óra alvás, ha az rossz minőségű ágyon történik. Éppen ezért érdemes szétnézni a Prémium bútoráruház ágyainak, ágykereteinek kínálatában, hiszen a kényelmes, jó ágy, illetve a vele járó nyugodt és pihentető alvás mindenkinek jár!

Ha ugyanis nem alszod ki magad, nem pihened ki magad, akkor az hosszú távon rá fogja nyomni a bélyegét a teljes életedre: csökken a koncentrációs képességed, romlik a teljesítményed, türelmetlenné, szétszórttá válsz, illetve sokkal hajlamosabbá válsz arra is, hogy megbetegedj.

Éppen ezért, ha nem vagy maximális szinten megelégedve a jelenlegi fekvőhelyeddel, akkor feltétlenül szerezz be egy jobbat a fentebb említett webáruházból. De mi a jobb, igaz? Össze is szedtük neked lentebb a jó ágy főbb ismérveit.

Milyen a jó ágy?

Mutatjuk is, hogy mire figyelj oda!

  • Méret: Elsődlegesen azt kell megnézni, hogy mekkora ágy fér be egyáltalán a hálószobádba. Ha akad egy franciaágynak is hely, akkor még úgy is a nagyobb változatot érdemes választani, ha esetleg szingli vagy. Ha viszont gyerekek is alszanak veled, akkor még fontosabbá válik a méret és a variálhatóság egyaránt.
  • Ágyneműtartós változatot nézz mindenképpen akkor, ha amúgy nagyon kevés a pakolási felület az otthonodban. Ide gyakorlatilag bármit el tudsz pakolni, illetve ha a nappalidban alszol, akkor valóban hasznos lesz a beágyazás.
  • Anyag: Feltétlenül érdemes végiggondolni azt is, hogy milyen anyagú ágyat, ágykeretet válassz. A kárpitozott darabok kevésbé alkalmasak oda, ahol kisgyermek is hozzáfér a bútordarabhoz, hiszen az étel, a zsírkréta vagy épp a pelus tartalma is súlyos károkat képes előidézni.
  • Polccal felszerelt és egyéb extra megoldásokkal rendelkező ágyakat is érdemes nézni annak, akinek lesz ideje reggel sokáig élvezni az ágya kényelmét.

És persze nem mehetünk el szó nélkül a bútordarab színe mellett sem…

Elsősorban ne a szín alapján dönts!

Persze jól tudjuk, hogy a stílus és a design is nagyon lényeges, hiszen csak akkor lesz jó a közérzeted a hálószobában, ha minden mindennel klappol. Ugyanakkor óva intünk attól, hogy a szín legyen az elsődleges szempont, hiszen megannyi más paraméter sokkal többet nyom a latban.

Szerencsére a Prémium bútoráruház franciaágyainak és más típusú ágyainak a kínálatát elnézve nemigen kell majd kompromisszumot kötni, így bátran engedd szabadjára a fantáziád és az igényeid!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás

Néha nem is gondolnánk, hogy apró figyelmetlenségek mekkora gondot, és fejtörést tudnak...

Kőhatású csempék, amikkel kreativitást csempészhetünk az otthonunkba

Az otthonunk igényeink szerint történő kialakítása mindig egy izgalmas projekt, amibe lelkesen...

Ezért jelent kihívást a költöztetés Pest Vármegye területén

A költözés számos kihívással vár bennünket, ami néhány község esetében kiemelt figyelmet...

Teremts otthonos teraszt kényelmes kerti székekkel!

A tavaszi, nyári és kora őszi időszakban egy erkély, terasz vagy kert...