csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van
Tippek

Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van

26
Carl Goss vőlegényruha

Öltönyök és esküvői ruházat több helyen is elérhető, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat.

A vőlegényruházat kiválasztása éppen olyan fontos, mint a menyasszonyi ruháé. A tökéletes megjelenés érdekében egy jól szabott öltöny mindenkinek kelleni fog.

Mi alapján érdemes választani?

A vőlegényruhák számtalan stílusban megtalálhatók. Az, hogy milyen színt lehet viselni egy esküvőn, kicsit korlátozza a lehetőségeket, de a különféle fazonok között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot. A klasszikus színekkel, mint például a fekete, a szürke vagy a kék, egyáltalán nem lehet hibázni. Azt azonban kevesen veszik figyelembe, hogy ezeknek a ruháknak kényelmesnek is kell lenniük, hiszen a vőlegények számára ugyanolyan megterhelő lehet ez a nap, mint a menyasszonyok esetében. Egy profi mindenben tud segíteni, mint például az Esküvőpalota is.

Mi jellemzi a minőségi ruházatot?

Kifinomult anyagok, különleges és egyedi szabásvonalak, kiemelkedő minőség. Amennyiben ezt megtaláljuk, akkor nem érdemes habozni a megrendeléssel.

Miért érdemes profik segítségét igénybe venni?

Trendi öltönyöket ajánlanak nekünk és természetesen többféle kollekcióból is lehet válogatni. Igen széles a méret- és a színválaszték, így mindenki megtalálhatja álmai vőlegényruházatát. Ezeket a szetteket akár méretre is szabják, így nem kell egy mérettel nagyobb öltönyben részt venni a saját esküvőnkön.

A kedves és szakszerű kiszolgálás már csak hab lesz a tortán, ahogy az is, hogy a szabadidőnket is kellemesen eltölthetjük a helyszínen pezsgőt kortyolgatva.

Melyik ruházati márkákat érdemes előnyben részesíteni?

A Manzetti kollekció négy- vagy akár ötrészes szettben is elérhető. Tartalmazza a zakót, a nadrágot, a mellényt, a csokornyakkendőt vagy a sálat és a díszzsebkendőt is. Ezzel a választással egyszerűen nem lehet mellényúlni! Az olaszok mindig is értettek a divathoz, így biztos kezekben leszünk. Extrán karcsúsított fazonok, minőségi alapanyagok, trendi fazonok várnak mindenkire, és mindezt kedvező áron kínálják.

A Carl Goss egy prémiumminőségű német márka, amely már 1925 óra segíti a férfiakat abban, hogy stílusosan és kényelmesen öltözködjenek. Nadrág, mellény, zakó is szerepel a kínálatban, így innen is összeválogathatjuk az esküvői szettünket. Kiegészítőket is kínálnak, így a sálat vagy a nadrágtartót és a díszzsebkendőt is megvásárolhatjuk. A részletgazdag kidolgozottságú szettek kézműves igényességgel készülnek, így biztosak lehetünk abban, hogy a megjelenésünk tökéletes lesz. A szetteket igény szerint méretre is igazítják, így ebben az esetben sem kell majd kellemetlenül éreznünk magunkat a nagy napon.

A Carl Gossnak van egy almárkája is, ami a CG nevet viseli. Alkalmi és hétköznapi viseleteket is találhatunk, így akár ezt is választhatjuk, ha vőlegényruhát keresünk. Szintén apró részletességgel dolgoznak ki minden darabot, így a tökéletes megjelenés ezzel is biztosítható.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Amit a bicikliváltók kapcsán tudni kell

Magyarországon a kilencvenes években kezdtek teret hódítani a mountain bike-ok, amelyek különlegessége...

Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!

A partyszendvics és más könnyen és gyorsan fogyasztható falatok jól jöhetnek minden...

Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás

Néha nem is gondolnánk, hogy apró figyelmetlenségek mekkora gondot, és fejtörést tudnak...