szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Apró karácsonyi ajándékok az egész család számára
Tippek

Apró karácsonyi ajándékok az egész család számára

269
feliratos bögre

Mindegy, hogy vendégségbe megyünk, esetleg mi magunk fogadjuk őket, egy apró, jelképes meglepetés mindenki számára szép gesztus lehet. Nem egyszerű azonban olyan dolgot találni, amely garantáltan lenyűgözi a másikat, amivel kapcsolatban nem érzi azt, hogy egy újabb portörlésre alkalmas tárgyat kapott.

Mivel már javában tart az év végi hajrá, ezért összegyűjtöttünk pár ötletet, amiből könnyebb inspirálódni. Az alábbi írásunkban tehát tippeket osztunk meg azzal kapcsolatban, hogy kit és milyen aprósággal érdemes meglepni.

Ajándékok karácsonyra

Mindenki szereti a különleges és egyedi dolgokat, így a Pamutlabor Pólónyomda feliratos bögréi remek megoldást nyújthatnak az ünnepi időszakban. Számtalan típus közül válogathatunk, de kérhetünk akár saját mintát is attól függően, hogy mit szeretnénk. Nem kell tehát drága ajándékba fektetni, hiszen egy ilyen aprósággal is örömet okozhatunk. Egy bögre pont egy olyan dolog, amire reggel, délben, valamint este is szükség van. Jó belőle meginni a reggeli kávét vagy az esti teát, miközben a másik rögtön arra gondol, hogy kitől kapta azt az adott darabot.

A termékek dupla oldalú nyomtatással készülnek, akár bal-, akár jobbkezesekről van szó, a bögre biztosan jól mutat majd a másik kezében. Ez a változat biztosan sokáig hű társ lesz a mindennapokban, hiszen kerámiából készült, betehető a mosogatógépbe, sőt, olyan anyagokból készült, amelyek etikus gyártótól származnak. Kell ennél több egy szívhez szóló ajándékhoz? Szerintünk nem!

Pólók és felsők

Másik remek döntés egy póló vagy egy kapucnis pulóver, amely egész nap melegen tartja a másikat. Ehhez a legjobb megoldás egy Prémium American Apparel női póló, laza fazonnal, amely simogatnivalóan puha anyagból, rövid ujjal és modern szabással készült. A könnyed, mégis minőségi darab 100% pamutból készül, bordázott és erősített nyakpasszéval, vállerősítéssel, valamint derékrésszel.

A méretet tekintve nem okozhat problémát megtalálni a megfelelő darabot, hiszen S és 2XL között bármit választhatunk. Amennyiben tudjuk a másikról, hogy kedveli a lazább felsőket, érdemes egy mérettel nagyobbat venni neki.

A csúcsminőségű digitális nyomtatással készült modelleken a minta sokáig élénk színű marad, emellett a póló jól szellőzik, évekig kopásmentes viseletet biztosít. Nem nyúlik, nem megy össze, így tényleg remek meglepetés a karácsonyi időszakra.

Mi jöhet még szóba?

Természetesen választhatunk a jól megszokott párnahuzat, vászonkép vagy éppen vászontáska kombinácikóból is, hiszen ezek szintén hasznos és a mindennapokban használt termékek. A vászontáska remek dolog, ha az ember vásárolni megy és nem akar újabb szemetet termelni. A párnahuzat egész évben felel a hangulatos otthonért, míg a vászonkép saját, esetleg családi fotóval díszíti a falat.

Ezen apróságok bármelyike egyedi és szívet melengető meglepetés lehet az ünnepi időszakban. Legyen szó a barátnőnkről, munkatársunkról vagy éppen egy közeli hozzátartozóról egyaránt.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autós nyaralás: tippek és tanácsok a biztonságos nyári autózáshoz

A kánikula beköszöntével napról-napra egyre csábítóbb a vízparti pihenés ötlete. Ahhoz, hogy...

Hamisítatlan cseh sörtúra

Pilsen tökéletes hely a sörözésre, itt született a világhírű Pilsner Urquell Brewer....

Harmonikus komplett megoldások akár kis fürdőszobákba is

Ahhoz, hogy a fürdőszobában töltött idő a nyugalomról szóljon, életmódunknak, tisztálkodási szokásainknak,...

Vásárlásnál figyelni kell a gumiabroncs gyártási évére?

A legtöbb kereskedő valószínűleg azt mondaná, hogy a vásárlók túl nagy jelentőséget...