hétfő , 17 június 2024
Kezdőlap Technológia Egy márka, aminek érdemes jól megjegyezni a nevét
Technológia

Egy márka, aminek érdemes jól megjegyezni a nevét

133
colors márka led szalagok

Létezik egy olyan márka, aminek érdemes megjegyezned a nevét és részletesen megismerned a tevékenységét. Ha minőségi LED világítási megoldásokat keresel, akkor jó, ha a 2008-ban alapított és Shenzhenben működő cég termékeit is megnézed.

Mit érdemes tudni erről a márkáról?

Lerántjuk a leplet: a LEDLámpaház.hu-nál is kapható COLORS Linear Lightingról van szó, ami innovatív és megbízható világítási lehetőségeket kínál ügyfeleinek. A vállalat tele van ötletekkel a fejlesztés terén. Elkötelezettek a jó minőségű és átgondolt kialakítású világítástechnikai eszközök iránt, azzal céllal, hogy a legjobbat nyújtsák mindenkinek.

A fényekkel átalakítják a teret, nagy hangsúlyt fektetve a LED szalagokra, a neon flexekre, profilokra és egyéb lineáris lámpatestekre. Minden terméknél ügyelnek a részletekre, így azok nemcsak műszakilag kifogástalanok, hanem esztétikailag is. A COLORS Kína 4. legnagyobb Neon Flex LED szalag gyártója, ami elsődlegesen a LED világítási megoldások iránt köteleződött el. Olyan, teljes világra kiterjedő piacot hoztak létre, amely már több mint 90 országban értékesíti termékeit.

Alapelv a jó minőség és a vásárlók elégedettsége

A COLORS márka fényeivel elégedettek lehetnek a felhasználók. Termékeiket innovatív technológia felhasználásával készítik, olyan modern kialakítás létrehozásával, amely teret és a fényt tökéletesen képes a kombinálni és kihasználni.

Mivel egy helyiség fényei sok dolgot meghatározhatnak, ezért korántsem mindegy a minőségük. A fények hatással lehetnek az ott tartózkodók általános hangulatára – befolyásolhatják egy fontos üzlet végkimenetelét, az elvégzendő munka minőségét, de még az egészségi állapotot is meghatározhatják.

A rossz világítási feltételek miatt akár beleszédülhet az ember és megfájdulhat a feje, de vannak olyan fények is, amelyektől elálmosodunk és nyomottá válunk. Emiatt aztán kifejezetten tudatosnak kell lenni akkor, amikor kiválasztjuk az adott helyiségbe elhelyezendő fényforrást. A piacon számtalan típus és márka megtalálható, de amit mindenképpen ki kell próbálni, az a Magyarországra is megérkező COLORS Linear Lighting.

A cég díjakat nyert a termékeivel

2016-ban a cég elnyerte a Nemzeti High-tech Enterprise címet, és megszerezte az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer és az ISO14001 tanúsítását. Termékeik megfeleltek minden laboratóriumi tesztelésnek, minőségi tanúsítványokat szereztek számos országban, és régiókban is. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a COLORS márka alkotta LED szalagok, a Neon Flex LED szalagok, valamint más innovatív vonalvilágítási rendszerek is.

A gyártás során a folyamat minden egyes apró területét kontrollálják, ami magában foglalja a chipek elhelyezésének, a hegesztésnek vagy a vízszigetelésnek a munkafolyamatát is. A magas minőség mellett tették le a voksukat, valóban prémiumminőségű termékekkel szolgálva a vásárlók igényeit.

Egy márka, aminek érdemes megjegyezned a nevét, és keresned a termékeit!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei kínálata

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a...

Tiltás helyett beszélgetés: így válhatunk tudatos digitális szülőkké

Nem kérdés, hogy a mai gyerekek már egy olyan digitális korba születtek,...

Owlet Okos zokni és okos bébifigyelő kamera

Legyen minden pillanat nyugodt a babával Az Owlet sokkal többet nyújt egy...

Kell-e tablet otthonra?

Mivel mobiltelefonja szinte már mindenkinek van, és laptop vagy számítógép is található...