szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Luxus faházak hazánkban
Tippek

Luxus faházak hazánkban

135
luxus faházak

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél a természet ölelésében pihenni, akkor ehhez nagyon jó választás egy erdei lak. Ma már Magyarországon is számos luxusfelszereltségű faházat kibérelhetsz, ahol tényleg csak az lesz majd a legnagyobb “problémád”, hogy a madárzajtól hangos erdőbe indulj sétálni, vagy inkább a jakuzziban csobbanj egyet.

Elsőre úgy tűnhet, hogy borsosak az áraik, ám a természet kézzelfogható közelsége gyógyírként hat. Az ilyen szálláshelyek megérik az árukat.

Mennyei kikapcsolódás a természet karjaiban

Vannak luxus faházak, amelyekbe a DODO dekor kínálatából választottak elemeket, hiszen a gazdag választékban a meghitt skandináv stílustól kezdve a minimalista darabokon át egészen a rusztikus dekorációig nagyon sokféle ízléses és egyedi elemet megtalálni. Ezekkel valóban el lehet érni, hogy az adott térben minden részlet megfelelő legyen, és tényleg nagyon otthonossá válhasson a végeredmény.

Parádóhután áll a Wood House nevű romantikus erdei faház, amelyet kifejezetten párok számára alakítottak ki, főként hazai mesterek által készített design fa bútorokkal rendezték be a tereket. A cél az volt, hogy már a kialakítástól kezdve a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják, így környezetbarát anyagokat használtak fel. Ebben a mátrai gyöngyszemben garantáltan egyedi élményekkel gazdagodhatsz.

Lépj ki a komfortzónából

A fővárostól nem messze, Verőcén áll az ODU House, egy akár 11 főt is befogadni képes különleges vendégház, amelyből pazar a kilátás a Dunakanyarra. Légkondicionált, a konyhája igazán jól felszerelt, s persze TV és WIFI is elérhető. A hatalmas kert pedig csuda klassz kerti sütögetésre és főzésre is alkalmas.

Kóspallagon a különleges farönk szállodában, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben igazi relaxáló élmények várják a vendégeket. A wellnessrészlegben a kül- és a beltéri medence, kültéri jakuzzi, beltéri finn szauna, infraszauna, gőzkabin, dézsazuhany, medence, só- és aromaszoba gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról.

A noszvaji üdülőterületen, Síkfőkúton áll az az erdei kisház, ami a skandináv, a retró, az industrial, az alpesi faházak stílusjegyeit mutatja kis amerikai és német beütéssel. Sokan azt mondják, hogy itt tényleg el tudnák képzelni az életüket az idők végezetéig.

Az erdő-mező illatában

Garantált a teljes nyugalom a Pilisszentkereszten található Eden Rose panzióban, pont az erdő határában. A rusztikus stílusú házban tényleg minden a névadó rózsa romantikáját hivatott megjeleníteni: a sok virág és csipke, a horgolások és a vintage részletek.

Igazi hegyi hangulat vár a Montem vendégházban hazánk legmagasabban fekvő településén, Mátraszentistvánon. 7 felső kategóriás szoba kínál lehetőséget a feledhetetlen kikapcsolódásra.

Ha egy kis lazításra vágysz, egy erdei faház tökéletes hely erre.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Autós nyaralás: tippek és tanácsok a biztonságos nyári autózáshoz

A kánikula beköszöntével napról-napra egyre csábítóbb a vízparti pihenés ötlete. Ahhoz, hogy...

Hamisítatlan cseh sörtúra

Pilsen tökéletes hely a sörözésre, itt született a világhírű Pilsner Urquell Brewer....

Harmonikus komplett megoldások akár kis fürdőszobákba is

Ahhoz, hogy a fürdőszobában töltött idő a nyugalomról szóljon, életmódunknak, tisztálkodási szokásainknak,...

Vásárlásnál figyelni kell a gumiabroncs gyártási évére?

A legtöbb kereskedő valószínűleg azt mondaná, hogy a vásárlók túl nagy jelentőséget...