hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Luxus faházak hazánkban
Tippek

Luxus faházak hazánkban

53
luxus faházak

Ha el szeretnél kicsit menekülni a nagyváros zajától, a stressztől, és szeretnél a természet ölelésében pihenni, akkor ehhez nagyon jó választás egy erdei lak. Ma már Magyarországon is számos luxusfelszereltségű faházat kibérelhetsz, ahol tényleg csak az lesz majd a legnagyobb “problémád”, hogy a madárzajtól hangos erdőbe indulj sétálni, vagy inkább a jakuzziban csobbanj egyet.

Elsőre úgy tűnhet, hogy borsosak az áraik, ám a természet kézzelfogható közelsége gyógyírként hat. Az ilyen szálláshelyek megérik az árukat.

Mennyei kikapcsolódás a természet karjaiban

Vannak luxus faházak, amelyekbe a DODO dekor kínálatából választottak elemeket, hiszen a gazdag választékban a meghitt skandináv stílustól kezdve a minimalista darabokon át egészen a rusztikus dekorációig nagyon sokféle ízléses és egyedi elemet megtalálni. Ezekkel valóban el lehet érni, hogy az adott térben minden részlet megfelelő legyen, és tényleg nagyon otthonossá válhasson a végeredmény.

Parádóhután áll a Wood House nevű romantikus erdei faház, amelyet kifejezetten párok számára alakítottak ki, főként hazai mesterek által készített design fa bútorokkal rendezték be a tereket. A cél az volt, hogy már a kialakítástól kezdve a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják, így környezetbarát anyagokat használtak fel. Ebben a mátrai gyöngyszemben garantáltan egyedi élményekkel gazdagodhatsz.

Lépj ki a komfortzónából

A fővárostól nem messze, Verőcén áll az ODU House, egy akár 11 főt is befogadni képes különleges vendégház, amelyből pazar a kilátás a Dunakanyarra. Légkondicionált, a konyhája igazán jól felszerelt, s persze TV és WIFI is elérhető. A hatalmas kert pedig csuda klassz kerti sütögetésre és főzésre is alkalmas.

Kóspallagon a különleges farönk szállodában, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben igazi relaxáló élmények várják a vendégeket. A wellnessrészlegben a kül- és a beltéri medence, kültéri jakuzzi, beltéri finn szauna, infraszauna, gőzkabin, dézsazuhany, medence, só- és aromaszoba gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról.

A noszvaji üdülőterületen, Síkfőkúton áll az az erdei kisház, ami a skandináv, a retró, az industrial, az alpesi faházak stílusjegyeit mutatja kis amerikai és német beütéssel. Sokan azt mondják, hogy itt tényleg el tudnák képzelni az életüket az idők végezetéig.

Az erdő-mező illatában

Garantált a teljes nyugalom a Pilisszentkereszten található Eden Rose panzióban, pont az erdő határában. A rusztikus stílusú házban tényleg minden a névadó rózsa romantikáját hivatott megjeleníteni: a sok virág és csipke, a horgolások és a vintage részletek.

Igazi hegyi hangulat vár a Montem vendégházban hazánk legmagasabban fekvő településén, Mátraszentistvánon. 7 felső kategóriás szoba kínál lehetőséget a feledhetetlen kikapcsolódásra.

Ha egy kis lazításra vágysz, egy erdei faház tökéletes hely erre.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Neked való kutya-e a weimari vizsla?

Bár nekünk, magyaroknak a magyar vizsla az egyik büszkeségünk, ugyanakkor ne feledjük,...

Miért válasszunk mennyezetfűtést?

A legkorszerűbb fűtési megoldások egyike a mennyezetfűtés, de hazánkban még kevésbé elterjedt....

Mindannyian ismerjük az anyák napját, de mi van az apák napjával? Miért nem olyan híres?

Köztudott, hogy hazánkban május első vasárnapján tartjuk az anyák napját. Ugyanakkor nem...

Hogyan neveljük szobatisztaságra kutyánkat?

Amikor kölyökkutya érkezik a családba, az egyszerre jelent hatalmas örömet, ugyanakkor komoly...