péntek , 5 július 2024
Kezdőlap Tippek Unod a banánt?
Tippek

Unod a banánt?

20
erotikashow

Úgy tartja a mondás, hogy a változatosság gyönyörködtet, csakhogy aki ezt mondta, egészen biztosan nem élt évekig, évtizedekig tartó stabil párkapcsolatban. Mert valljuk be, rengeteg előnye van egy tartós kapcsolatnak, és igen szép és bensőséges érzés, amikor sorra vesszük azokat az akadályokat, amiket a sors gördít elénk, azért a szexuális vágy fenntartása igencsak nagy kihívást tud jelenteni.

Hogy mit kezdünk ezzel a feladattal, az csak rajtunk áll. Van, aki nem foglalkozik vele, és egyszer csak bemondják együtt az unalmast, míg vannak, akik hajlandóak tenni azért, hogy változatosabb legyen a szexuális életük. Ők feltehetően jól ismerik az Erotikashow.hu szexi jelmezeinek kínálatát.

Egy ember, több szerep

Tegye mindenki a kezét a szívére, és csak saját magának valljon színt: hányszor fordult elő már az, hogy elfoglalta az unalom, amikor a társa próbált közeledni, és azt kívánta, bárcsak valaki teljesen más feküdne ott mellette.

Nyugodtan be lehet vallani, nem bűn ez, a fordulópont ott van, hogy mit kezdünk ezzel az érzéssel.

Akad ugyanis olyan, aki más karjaiban keresi a boldogságot, míg mások inkább a megújulásban hisznek. Ez utóbbinak pazar megoldása a különféle jelmezek viselete. Amint ugyanis jelmezt öltünk, egészen új szerepet fogunk betölteni, és ezzel együtt egy ideiglenes új személyiséget is felveszünk. Izgalmasan hangzik, ugye? Akár ti magatok is tartozhattok azok közé a párok közé, akik esténként jelmezt öltenek, és vérpezsdítő kalandokra indulnak – együtt.

A kielégítő szexuális életért tenni kell

Ehhez azonban tenni kell: például kiválasztani azt a jelmezt, amiben aztán egészen új oldalatokról ismerhetitek meg egymást.

Mit szólnál ahhoz, ha egyik héten rendőrnő lennél, a partnered pedig a rosszfiú, majd a következő héten szerepcsere, és a komoly tanár úr elfenekeli a szemtelen diáklányt?

Bár elsőre talán furcsán hangoznak, de amint belekóstoltok, rá fogtok érezni az ízére, és további jelmezeket fogtok keresni a fentebb említett webáruház kínálatában. Komplett sztorik várnak majd rátok – természetesen folytatásosak, így jó előre meg lesz a programotok a hálószobában és az ágyban!

Az őszinteség kulcskérdés!

Nem mehetünk el szó nélkül egy tényező mellett, ami hatalmas szerepet játszik abban, hogy a hálószobában boldogok vagyunk-e, vagy egyből inkább az alvásba menekülünk. Ez pedig nem más, mint az őszinteség.

Ha ugyanis nyíltan és egyenesen bevalljuk először magunknak, majd a társunknak, hogy mi a legtitkosabb vágyunk, akkor simán lehet, hogy nyitott fülekre találunk, és egy olyan új kalandra indulhatunk a társunkkal együtt, ami soha nem tapasztalt csodákat hoz majd el nekünk. Ne feledd, ha ehhez eszközre is szükségetek van, márpedig jó eséllyel van, akkor azt beszerezhetitek az Erotikashow.hu széles választékából.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A kis hűtőszekrények előnye: vajon mindenhol hasznukat vehetjük?

Vannak olyan helyzetek, körülmények, amikor vagy nem tehetjük meg, hogy nagyobb hűtőt...

Miért lehet hasznos számunkra egy táblagép?

Az elmúlt években megfigyelhettük, hogy a világ hatalmas változáson ment keresztül, aminek...

A költöztetés során felmerülő érzelmi és logisztikai kihívások kezelése

A költöztetés egy kihívásokkal teli folyamat. Legyen szó lakossági vagy vállalati költözésről,...

Mitől válik igazán értékessé a gyémánt?

A gyémántot gyakran emlegetik a világ legértékesebb drágakőjeként, amiben van is igazság,...