hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Kőhatású csempék, amikkel kreativitást csempészhetünk az otthonunkba
Tippek

Kőhatású csempék, amikkel kreativitást csempészhetünk az otthonunkba

187
kőhatású csempe

Az otthonunk igényeink szerint történő kialakítása mindig egy izgalmas projekt, amibe lelkesen vágunk bele. Előbb vagy utóbb elérkezünk a folyamatnak arra a pontjára, amikor el kell dönteni, hogy milyen burkolatokat válasszunk, ez pedig végtelennek tűnő tanakodásra késztethet bennünket.

Nem is csoda, hogy nehezen hozunk döntést, hiszen a burkolat az otthonunk egyik legfontosabb kiegészítője, ami jó eséllyel 10-15 vagy akár több éven keresztül is meghatározza a belső terek kinézetét, funkcionalitását.

Ha barátságos hangulatot szeretnénk teremteni, ugyanakkor közel érezzük magunkhoz a vibráló, lendületes spanyol életérzést, akkor mindenképp érdemes megtekinteni az Ardiente kőhatású csempe kínálatát. Itt ugyanis gyorsan rátalálhatunk arra a burkolatra, amit minden tekintetben megfelelőnek érzünk.

Milyen szerepe van a burkolatnak, és miért érdemes a kőhatású csempe mellett dönteni? Mai írásunkban pontosan erről lesz szó, érdemes velünk maradni!

Miért fontos a megfelelő burkolat kiválasztása?

Mindenekelőtt azzal kezdenénk, hogy a burkolat nagymértékben meghatározza, hogy az adott helyiséget a rendeltetésének, funkciójának megfelelően tudjuk-e használni. Gondolunk itt például a vizes helyiségekre – például a konyhára, fürdőszobára, mellékhelyiségre – ahol a kifröccsenő víz lehetősége miatt fontos, hogy vízálló, csúszásmentes burkolatot használjunk.

Ez persze csak az érem egyik oldala. A kiválasztott burkolat ugyanis nemcsak az adott helyiség funkcionalitását határozza meg, hanem az esztétikáját is, az ugyanis nagy hatással van a tér megjelenésére, hangulatára. A megfelelő szín, minta, illetve textúra hozzájárul ahhoz, hogy elérhessük a kívánt stílust, és megteremthessük azt az atmoszférát, amiben jól érezzük magunkat.

Miért jó választás a kőhatású csempe?

A kőhatású csempe egy igen népszerű választás a burkolatok között, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Nagyon elegáns, természetesen megjelenést biztosít az adott helyiségnek, remekül kialakítható általa a rusztikus vagy a modern stílus anélkül, hogy valódi kőburkolatot kellene használnunk.

Általában olcsóbbak az igazi kőburkolatoknál és könnyebben tisztán tarthatóak, mivel nem igényelnek speciális kezelést. Időtállóak, tartósak, remekül bírják a mindennapos igénybevételt, ellenállnak a kopásnak és a mechanikai hatásoknak. Kültéren és beltéren is alkalmazhatóak, vízállóak és sok esetben fagyállóak is.

Többféle kollekcióból is válogathatunk

Ha megnézzük az Ardiente kőhatású csempe kínálatát, akkor láthatjuk, hogy nagyon sokféle kollekcióból – Pamesa K-slate, Pamesa Gebel, Pamesa Aroa, Ecoceramic Soldeu stb. – válogathatunk, és itt az igazán kreatív, különleges csempék is rendelkezésre állnak.

Ha bővebb információra van szükségünk, akkor vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha pedig személyesen is megtekintenénk a burkolatokat, akkor keressük fel a budapesti vagy a budaörsi bemutatótermüket!


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van

Öltönyök és esküvői ruházat több helyen is elérhető, de egyáltalán nem mindegy,...

Amit a bicikliváltók kapcsán tudni kell

Magyarországon a kilencvenes években kezdtek teret hódítani a mountain bike-ok, amelyek különlegessége...

Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!

A partyszendvics és más könnyen és gyorsan fogyasztható falatok jól jöhetnek minden...