hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Technológia Kinek érdemes VPS csomagban gondolkodnia?
Technológia

Kinek érdemes VPS csomagban gondolkodnia?

212
vps csomag szerver

Alapvetően kellemes problémának nevezhető, ha hirtelen megnő egy weboldal látogatottsága. Egy webshop esetén megnövekedett forgalommal és magasabb bevétellel lehet számolni, egy szolgáltatónak pedig vélhetően bővül így az ügyfélköre. Egy online magazinnak amennyiben nő a látogatottsága, akkor jellemzően több lesz a reklámbevétele is.

A látogatókat azonban stabilan ki is kell tudni szolgálni. Erre a legjobb megoldás az SSD VPS bérlés. Az AB Plusznál nyolc különböző SSD VPS csomag közül tudsz választani, így biztos lehetsz abban, hogy találsz olyat, ami leginkább passzol az igényeidhez.

A VPS csomagok fő előnyei

Az internet világában minden nagyon gyorsan változik. Senki sem tudhatja előre biztosan, hogy mekkora organikus forgalma lesz néhány hónap múlva, vagy hogy hányan fognak a weboldalára érkezni a közösségi médiából. Már akár néhány felkapott poszt is óriási látogatottsági rohamot okozhat, ugyanakkor a közösségi oldalak szeszélyes algoritmusainak köszönhetően nincs garancia arra, hogy a legjobban megkomponált posztok is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Ha a látogatók rohama váratlanul érkezik, akkor sem kell aggódni. A VPS szerverek ugyanis remekül skálázhatók, így képesek kiszolgálni a felhasználókat minden esetben. Jó hír, hogy a VPS szerverek ráadásul sokkal olcsóbbak, mint a fizikai szerverek. Létezik havi és éves előfizetés is, a két konstrukció között szabadon lehet választani.

Azoknak is érdemes VPS csomagban gondolkodnia, akiknek magas input/output műveletekre van igényük. Ilyen esetben az SSD háttértárral rendelkező VPS csomagok remek szolgálatot tehetnek.

A VPS szerverek költséghatékonyak

Egy fizikai szervert megvásárolni komoly beruházás. Egyszerre kell kifizetni egy nagyobb összeget, több százezer forintot. Ezt követően a szervert munkára kell fogni, majd az üzemeltetéséről is gondoskodni kell.

A cégtulajdonosok számára ez sok esetben túl sok bonyodalommal jár. Nekik érdemes inkább egy VPS szerverre beruházni. A virtuális szerver jó választás, hiszen költséghatékony és a kezelhetőség tekintetében is praktikus. Az AB Plusz VPS szerverei saját hardverekkel dolgoznak, ez vonatkozik a CPU-ra, a RAM-ra, a HDD-re és az SSD-re is, továbbá egyéni operációs rendszerrel működnek.

Miért érdemes az AB Plusz VPS csomagjai közül választani?

Az AB Plusz mellett az egyik fő érv, hogy remek ügyfélszolgálattal rendelkezik. Az éjjel-nappal elérhető support kifejezetten felkészült, több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött nemigen adódhat olyan probléma, amire ne tudnának a megoldást.

A cég stabil, gyors Dell szervereket használ. Az oldalad gyors betöltéséről a létező leggyorsabb SSD meghajtók gondoskodnak ennél a szolgáltatónál. Ügyelnek a biztonságra is, ami szintén nem elhanyagolható manapság, amikor olyan sok a kibertámadás. Rendelkeznek tartalék szerverekkel, továbbá napi mentéseket is végeznek. Az optimális hálózati kapcsolatot közvetlen BIX kapcsolattal és szüntelen monitorozással szavatolják.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Copilot for Microsoft 365 már magyarul is

A Microsoft bejelentése szerint 16 újabb nyelvvel gyarapodott azon nyelvek száma, amelyeket...

Az új MINI Aceman világpremierje

„A MINI Aceman egy erős egyéniség, saját fiatalos jegyekkel a MINI új...

Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

Komoly szakmai kritériumok alapján választotta ki a világ 250 legjobb EdTech cégét...

Környezetvédelmi Innovációs Díjat nyert a műegyetemi fiatalok innovációja

A világ első fújós dezodor újratöltő megoldásáért kapott rangos elismerést a Respray...