csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!
Tippek

Dobd fel az irodai étkezéseket izgalmas partyszendvicsekkel!

74
partyszendvics

A partyszendvics és más könnyen és gyorsan fogyasztható falatok jól jöhetnek minden hivatalos és kötetlen irodai összejövetelen, meetingek alkalmával, amikor egészséges és finom harapnivalóval szeretnénk kedveskedni a munkatársaknak, vendégeknek.

A legtöbb cég fontosnak tartja, hogy legalább évente egyszer, karácsonykor együtt ünnepeljenek a munkatársak, üzleti partnerek, így a karácsonyi buli kihagyhatatlan esemény. Tarthatjuk az irodában profi catering segítségével, de egy trendi étterembe is vihetjük a meghívottakat.

Ha nem szeretnénk túlbonyolítani, maradhatunk a hidegtálaknál, amelyeknek kedvelt összetevői a változatos formákban és ízekben készíthető szendvicsek. Családi, baráti összejövetelek alkalmával is jó ötlet lehet egy erre szakosodott cégre bízni a szervezést, Budapest catering szolgáltatók terén is igen széles kínálattal bír.

A közönségkedvenc szendvics története

Ma már természetesnek vesszük, hogy a tálcákon mindenféle szendvicsek sorakoznak a különféle rendezvények alkalmával, pedig nem régi eredetű ez a típusú finomság.

Az első szendvicset a névadó Sandwich grófja rendelte magának egy hosszúra nyúlt kártyaparti alkalmával, amikor nem szerette volna megszakítani a szerencseszériáját. Megbízta inasát, hogy készítsen neki valami gyors harapnivalót. Így született az első, a 2 szelet kenyér között elhelyezett hideg sülttel készült szendvics, amelynek már már számtalan változatát ismerjük és készítjük.

Ami nagyszerű benne, hogy hidegen és melegen egyaránt fogyasztható, készülhet különféle péksüteményekkel, húskészítményekkel, pástétomokkal, sajtokkal, szendvicskrémekkel, zöldségekkel.

Tökéletes otthon, útközben, piknik alkalmával, tálcán kínálva vagy szalvétába csomagolva, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Helye van egyszerű vacsoraként a tányéron, kézből fogyasztva szinte bárhol vagy elegáns rendezvényeken.

Ötletes szendvicsek partykra

A partyszendvicsek bárki által fogyaszthatók, ugyanis az egyéni igények, ételintoleranciák figyelembevételével ezerféleképpen elkészíthetők. Felszolgálásuk és fogyasztásuk egyszerű, nem igényelnek extra feltételeket, de akár még tányért sem, ha falatnyi szendvicseket készítünk, ugyanis elférnek a kézben, és egy harapásra eltüntethetők.

A mosogatásról sem kell gondoskodni, hiszen egy szalvéta is megteszi a tányér helyett, így akinek a környezettudatosság fontos, az is ezt választja. Bel- és kültéri rendezvényeken egyaránt fogyaszthatók, könnyen szállíthatók.

Szendvicsek mindenkinek

Se szeri, se száma a szendvicsváltozatoknak. Készülhetnek a hagyományos módon, a finomságokat kenyérszeletek közé pakolva vagy látványos kanapészendvics formájában.

A pékáruk is sokfélék lehetnek, akárcsak a feltétek, kencék, belevalók. Sajtos, húsos, halas, vegán változatok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálhassa a számára tetsző ízt, megfelelő összetevőket.

Különleges alkalmakra a cégarculatnak, tematikának megfelelő színekben vagy akár logózva is rendelhetők.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A szülők fele támogatná az iskolák környékének időszakos lezárását a forgalom elől

A magyar szülők mintegy fele egyetért azzal, hogy a gyermekek nagyobb biztonsága...

Egy jól szabott öltönyre minden vőlegénynek szüksége van

Öltönyök és esküvői ruházat több helyen is elérhető, de egyáltalán nem mindegy,...

Amit a bicikliváltók kapcsán tudni kell

Magyarországon a kilencvenes években kezdtek teret hódítani a mountain bike-ok, amelyek különlegessége...

Autóba hagyta a kulcsát? Van megoldás

Néha nem is gondolnánk, hogy apró figyelmetlenségek mekkora gondot, és fejtörést tudnak...