szombat , 22 június 2024
Kezdőlap Technológia Ezért válts Te is digitális névjegyre!
Technológia

Ezért válts Te is digitális névjegyre!

92
digitális névjegy nfc névjegykártya

A névjegykártya már évszázadok óta az üzleti kapcsolatteremtés mondhatni szent tárgya, hiszen átadásával hivatalosan is megszületik a kapcsolat, éppen ezért mindenki arra törekszik, hogy ez az első benyomás maradandó legyen.

Viszont korunk talán legfontosabb folyamata a digitalizáció, amely az életnek ezt a területét is utolérte és felforgatni látszik mindent, amit eddig a névjegykártyákról tudtunk, vagy tudni véltünk.

Mit tud a digitális névjegy?

Ha röviden akarjuk megfogalmazni: a CardInMove NFC névjegykártyája korunk leginnovatívabb kapcsolatteremtési eszköze. Nem kell hozzá papír, tehát nem szennyezi, vagy csak kis mértékben terheli a környezetet, és még kéretlen kórokozókat sem adunk át vele a másiknak, a telefonját éppen csak néhány centiméterre megközelítve.

Aki használ papíralapú névjegyet, tudja, hogy mennyi feladatot generál. Az adataink folyton változnak, vagy éppen kifogyunk belőle, már lehet újra tervezni, szerkeszteni, nyomtattatni. Arról nem is beszélve, hogy nehéz kitalálni, pontosan mennyi kell, ezért sokszor előfordul, hogy akár több száz darab is mehet a kukába, ha az adatok elavultak rajta.

A digitális névjegyből nem lehet kifogyni, és az adataid módosítása is néhány egyszerű kattintással végrehajtható kizárólag a telefonon keresztül, nem kell tervezőhöz, illetve nyomdába rohangálni.

Tehát összefoglalva: a digitális névjegy korszerű és fenntartható, érdemes még ma kipróbálnod!

Miként működik?

Mint oly sok okos megoldás napjainkban, a digitális névjegy is NFC chipet használ, mint például az érintős bankkártyák.

Nem kell mást tenni, mint a kártyát közelíteni a leendő partner telefonjához, és az adataid máris megjelennek nála, egyetlen gombnyomással el is mentheti azokat, nem kell egy kártyácskát őrizgetnie, és te is biztos lehetsz benne, hogy az elérhetőségeid tényleg elérhetőek számára, ez nem lesz az üzlet akadálya.

Hozd ki belőle a legtöbbet!

Többféle csomag is kapható a piacon, de érdemes az exkluzív megoldást választani, hiszen a cél mégiscsak az, hogy a lehető legjobb benyomást tedd az üzleti partnerre, és erről a hatásról az okosnévjegy esetében sem kell lemondanod.

Egyrészt a digitális névjegyedre – mely készülhet műanyagból vagy bambuszból – terveztethetsz egyedi arculatot, illetve rendelheted díszdobozban, egyedi elegáns bőr tokkal is, hogy tényleg a maximumot hozhasd ki a bemutatkozásból.

Az is fontos, hogy milyen információkat és milyen formában osztasz meg magadról, hiszen a lehetőségeid már jóval tágabbak a digitális névjeggyel, mint az elérhetőségeid puszta megosztása, már jóval több is ráfér, mint a neved, címed, titulusod, elérhetőségeid.

A lehetőségeknek szinte csak a fantáziád szabhat határt, hiszen képek, online linkek, egyéb izgalmas tartalmak, mint például egy vagány bemutatkozó videó is segítségedre lehet abban, hogy a kapcsolatteremtést valós, gyümölcsöző üzleti partnerséggé alakíthasd.


Irányt mutatunk a világban – További friss híreket talál az eMentor.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei kínálata

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a...

iRobot Roomba Combo J9+ teszt: tökéletes robotporszívó minden helyzetre

Az iRobot Roomba Combo J9+ a legújabb prémium minőségű robotporszívó, mely a...

Tiltás helyett beszélgetés: így válhatunk tudatos digitális szülőkké

Nem kérdés, hogy a mai gyerekek már egy olyan digitális korba születtek,...

Owlet Okos zokni és okos bébifigyelő kamera

Legyen minden pillanat nyugodt a babával Az Owlet sokkal többet nyújt egy...